Nefunkčné osvetlenie

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení

Dobrý deň, na tomto frekventovanom mieste na Holíčskej kde sa nachádza Pošta na terase, nefunguje pri schodisku lampa. Podvečer a teraz v zime je celkom nebezpečné tadiaľ ísť nakoľko nevidno ani na krok a ísť po schodoch môže viesť k úrazu. Dá sa s tým voľačo robiť? Vďaka.

27. február 2016

Jaroslav

Dá..........
29. február 2016

Odpoveď samosprávy

Nefunkčné osvetlenie Ide o verejné osvetlenie a to patrí do majetku a hlavne do správy hlavného mesta SR. Okrem toho na každom stĺpe sú uveddené telefónne čísla, kam je potrebné volať v prípade, že je osvetlenie nefunkčné.

MČ Petržalka
01. marec 2016

Dušan Oravský - Všestranko o.z.

Pozreli ste sa na tu foto aspon prosim? Akoze kde mam tam hladat telefonne cislo ked je to na plafone... Viete to poslat kompetentnym, ked MC nevie pomoct. Vdaka
02. marec 2016

Lucia

MC Petrzalka, prepacte, ale pokial viete, kto ma k uvedenej veci prislusnost, nemohli by ste predmetnu (é) vec(i) posunut dalej vy, namiesto vasich odpovedi o tom, komu to prislucha a viac sa nestarat? Ved nas preboha zastupujete.
18. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za podnet. Ako nás informoval dispečing, predmetné žiarivkové osvetlenie pri schodišti pod terasou je súčasťou bytového domu, ktorého správa patrí do kompetencie správcu domu - bytového družstva.

Oddelenie komunikácie a marketingu
26. apríl 2016

Dušan Oravský - Všestranko o.z.

sam som to preposlal na Bytove Druzstvo, skoda ze to neviete preposlat automaticky kompetentnej osobe :(
27. apríl 2016

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

odkazprestarostu.sk má vyriešenú komunikáciu s niektorými vlastníkmi pozemkov a nehnuteľností, vyriešiť komunikáciu s každým by však bolo náročné. Ak získate stanovisku Bytového podniku, podnet prosím aktualizujte.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
11. september 2016

Dušan Oravský - Všestranko o.z.

poprosim stav neriesene

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania