Kompost na námestí SNP

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Peter Vavro 05. marca 2016

Časťou - Námestie SNP sa začína šíriť nepríjemný zápach. Príčinou je pravdepodobne obecné kompostovisko. Nijako inak sa nedá vysvetliť ponechaná špina, neodvezený biologický rozložiteľný odpad, čo je v tomto prípade lístie.
Pán primátor Nesrovnal, pán starosta Števčík: čisté prostredie si zaslúžia aj Bratislavčania, nie len návštevníci, ktorí do Bratislavy zavítajú od júna 2016 ako do "hlavného mesta EÚ".

16. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Ako nás informoval správca komunikácie Dobrý deň,uvedený priestor je obtiažne, čistiť pretože je neustále blokovaný zaparkovanými vozidlami. I napriek tomu sme ho dali vyčistiť v rámci možností.

Oddelenie komunikácie a marketingu
16. marec 2016

Peter Vavro

Úsek - teraz už kompostovisko má dĺžku cca 50m a správca komunikácie nevie zabezpečiť čistenie pre zaparkované autá. Čo tak sa opýtať, ako podobné, alebo identické situácie riešia v Prahe, Budapešti či neďalekej Viedni.
18. marec 2016

Nalim

Súhlasím s autorom podnetu. Takto sa pánovi primátorovi nepodarí splniť predvolebné sľuby, ako napr. dostať Bratislavu na úroveň európskych metropol, pokiaľ sa uspokojí s takýmto primitívnym vysvetlením správcu komunikácie. Nalim
16. november 2019

Martin Uváček

Na tomto mieste sa už neparkuje a bolo vyčistené. Podnet vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania