Nebezpečné čistenie chodníka

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Auditor 25. októbra 2016

Pocas čistenia chodníka vysokotlakovým zariadením nikto nekoordinoval pohyb chodcov v tesnej blízkosti.

25. október 2016

LS

magistrat by mohol ist na poznavaci zajazd do viedne, londyna, new yorku.. kuknut ako sa verejne prace v meste vykonavaju na urovni.
25. október 2016

batman

:D, že "nekoordinoval pohyb chodcov". Pokiaľ ma zrak neklame na fotke používajú zamestnanci aj vymedzovacie pásky, tak neviem čo viac chcete. Regulovčíka s píšťalkou? Keď vidím, že tam čistia chodník tak sa tadiaľ nebudem trepať. Keď je na chodníku "h.o.v.n.o", tiež doňho nebudem skákať a nepotrebujem na to aby ma niekto "koordinoval".
a LS: neviem, či ste niekedy videli v New Yorku údržbové práce, ale zrejme nie.
25. október 2016

Karlovešťan

Včera som tadiaľ počas čistenia prechádzal trikrát. Tie pásky tam boli iba na ozdobu, nikoho neusmerňovali. A keďže páni "čistiari" zapratali celú šírku chodníka, tak ak človek nechcel skákať autám pod kolesá, skutočne mu neostávalo nič iné než tam kľučkovať.
25. október 2016

Auditor

Páska bola iba so strany od vozovky, asi teda "slúžila" na ochranu aút... Pochybujem ze páni obsluhujúci stroj vôbec čítali návod na obsluhu, veď tá mašina (ako pravý nemecký výrobok - Kaercher) je doslova obsypaná nálepkami s bezpečnostnými pokynmi. A k ním rozhodne nepatrí obšmietanie sa stoviek chodcov v priestore čistenie parou a vysokým tlakom.
25. október 2016

batman

Prečo ste to prosím Vás tých ostatných dvakrát neobišli? :D. Nemám k Vášmu komentáru už čo dodať. Odpájam sa.
25. október 2016

LS

len tak mimichodom, naposledy som to tam videl minuly tyzden.. nevravim, ze tam je vsetko vynimocne, ale u nas sme so sluzbami pozadu. za tym si stojim
13. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet bol odoslaný na príslušné oddelenie správy komunikácií Magistrátu hl. mesta, ktoré vyzvalo dodávateľa aby zabezpečil lepšie označenie miesta.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania