Doplnenie osvetlenia na Šamorínsku ulicu v Bratislave

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Andrea 07. marca 2016

Na začiatku Šamorínskej ulice, ktorá susedí so záhradkárskou osadou a cintorínom sú rodinné domy ponorené do tmy. Prosíme o zavedenie verejného osvetlenia cca 60-80 metrov od posledného osvetlenia.
Dôvod: osvetlenie rozšírenej plochy cintorína, zmenšenie objemu nelegálne vyhadzovaného odpadu, zníženie kriminality a prostitúcie v tejto lokalite. Zasielame zobrazenie osvetlenej ulice aj časti neosvetlenej ulice.

17. december 2020

Andrea

Šamorínska-osvetlenie-chýbajúce/nedostatočné

V roku 2016 bola na "Odkaz pre starostu" zaslaná žiadosť na doplnenie osvetlenia na Šamorinsku ulicu 2 Bratislava, v blízkosti zadného vchodu do cintorína, ktorý je bezprostredne susedaci so Šamorinskou ulicou. Cintorín je už takmer plný no svetlo stále nikde. Magistrát sa ozval so základnou informáciou, že si úlohu posunú na patrične oddelenie avšak tam to skončilo. Žiadam preto o zavedenie verejného osvetlenia na tento pozemok (prístup ku zadnemu vchodu na cintorín -Šamorínska), ktorý je majetkom magistrátu Bratislava. Neriešenìm tejto situácie zanedbáva základné povinnosti o ochranu obyvateľov a zároveň platiteľov podielových daní a daní z nehnuteľností.
17. december 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom

Andrea Addová
Odkaz pre starostu
[email protected]
22. december 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie stavebných činností

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
24. august 2021

Andrea

Dobrý deň,

jeden strom okolo osvetlenia - breza bol orezany a aj z obrázku vidno, že najväčšie tienenie osvetlenia vytvára moruša rastúca z cintorína. Už ubehol ďalší 1 a 1/2 rok od prvého nahlásenia a moruša z cintorína nebola orezaná a jej konáre (od marca 2016 do dnes , t.j. 5 a 1/2 roka) trčia teraz už výrazne do cesty a do osvetlenej časti chodníka. Prosím preto o opätovné zváženie orezania moruše okolo osvetlenia, ktorá rastie v cintoríne a teda jej orezanie patrí do kompetencie hlavného mesta Bratislavy.
Ďakujem za vybavenie.

Andrea Kováčová
25. august 2021

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň, Andrea,
váš komentár bol poslaný na magistrát.

S pozdravom
Jana Žabka
administrátorka pre Podunajské Biskupice

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania