Smeti v lese

Zodpovednosť za riešenie: Mestské Lesy

Vyriešený

smeti v lese

14. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Zamenstnanci MLB boli dnes na obhliadke lesa, ale nádoby s odpadom sa nám nepodarilo nájsť. Preto prosíme zadávateľa sťažnosti, aby miesto presnejšie lokalizoval, prípadne skontroloval, či už nádoby neboli upratané dobrovoľníkmi. Odviezli sme však iné nájdené smeti.

J.Znášiková, Mestské lesy v Bratislave
14. marec 2016

OERNii

Na tejto freemap mapke som to oznacil "1"
15. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet, smeti sú odstránené.

J. Znášiková, MLB
15. marec 2016

OERNii

Dakujem, musim priznat, ze som velmi prijemne prekvapeny reakciou MLB.
16. marec 2016

kamil

Vazeny anonymny OERNii.
Predpokladam podla Vasho vyjadrovania, ze patrite k mladej genaracii, pojmy ako "freemap" nepouzivam, staci "mapka" a tomu rozumiem. Viete ja som vychovavany este za "sociku" a napriek tomu a mozno prave preto, nie som nauceny vypisovat, prepacte kazdu vec, aby to niekto urobil za mna aj ked to ma v popise prace a na starosti. Tak, ak mi to prepacite, ja som bol na prechadzke, a pretoze som predmetne dve vedra s obsahom aj s akousi kovovou mriezkou videl, zistil som, ze to nie je tazke a s Vasim dovolenim som to zobral z lesa, kam a to s Vami suhlasim, to nepatri (ale tych veci, ktore v lese nemaju co robit, zivych, nevychovany ludia, aj nezivych je ...), a vyhodil som to do velkeho smetiaka. Tym si nerobm ziadne zasluhy, len si myslim, ze aj vy druhy raz a mozno aj dalsi ludia, radsej nevypisujte a urobte nieco konkretneho pre napravu, co takto zobrat z lesa pri kazdej navsteve jeden maly odpad, a ze ich tam je, ak sa
nechcete zamazat tak si zoberte igelitovu tasku a v nej to preneste z lesa.
Dufam, ze tu pneumatiku o dobry kus dalej Mestske lesy skutocne zobrali. Ale to mate tak, touto cestou sa produciruju mestski policajti na konoch, ale viete to su velki pani, velmi dolezity, oni si asi myslia, ze les sa zaujima o ich rovnosaty a nablyskane kanady a samozrejme policajne siltovky, nabuduce este nech si zoberu aj metaly a bude to komplet. A dalej uz pisat je zbytocne, len dufam, ze pri dalsej navsteve nezistim, ze okrem odpadu, mestske lesy stihli vypilit a vyrubat dalsie stromy a tvrdit, ze boli zvnutra dute, hnile a podobne, na to su oni velki "odbornici".

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.