Nedostatočná kapacita košov pri zastávke Zochova

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 17. marca 2016 Odoslané z mobilnej aplikácie

Dobrý deň. Chcem upozorniť na nedostatočnú kapacitu košov v oblasti od zastálvky Zochova (smer na Hl. stanicu) po podchod pod električkovou traťou na Kapucínskej. Nový čierny kôš kapacitne nestíha a okolie podľa toho aj vyzerá. Predsa len ide o frekventovanú oblasť a pomyselnú bránu do Starého mesta. Ďakujem.

07. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za podnet. Ako nás informoval správca komunikácie, mesto urobilo pasportizáciu smetných košov a chystá sa dať do terénu cca 1000 nových košov.

Oddelenie komunikácie a marketingu
11. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za podnet. Ako nás informoval dispečing, v danej lokalite sú 3 smetné koše v okruhu 20 metrov, problém je v čase ich vysýpania, keď v popoludňajšej špičke sa naplnili a vysypávali sa až ráno.
Od nového letného operačného plánu pre tento rok sa zmení čas vysypávania aj na večerné hodiny a navyše počas letných mesiacov bude centrum mesta posilnené o mobilné smetné koše.


Oddelenie komunikácie a marketingu
29. apríl 2016

Anonymný užívateľ

Je piatok podvecer. Kos na frekventovanej trase je plny. A to ma pred sebou narocny piatkovy vecer a noc plnu papierov od kebabov, 1/2litrovych PETiek s vyprostovacou kolou a podobne. Tak usudzujem, ze sem by vacsi kos naozaj sadol...
27. február 2019

Martin Uváček

Kôš na zastávke a tie v okoli boli vymenené za kapacitnejšie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania