Nelegálny reklamný stojan a zábradlie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Michal 31. marca 2016

Vážený pán starosta, chcel by som sa opýtať, do kedy bude táto nelegálna nadrozmerná reklama a reklamné zábradlie umiestnené na Rybárskej bráne, nakoľko v zmysle zákona o slobodnom prístupe k informáciám mi bola dávnejšie doručená odpoveď mestskej časti, kde MČ prisľúbila, že začne správne konanie a dané "objekty" odstráni. Doteraz sa tak nestalo. Vopred ďakujem za vyriešenie danej záležitosti.

19. apríl 2016

Michal

A MÚ MČ Bratislava Staré-Mesto sa iba prizerá, kedy sa nelegálne umiestnené reklamné stojany samé odstránia... Čo dodať, asi by sa už mal niekto zamyslieť nad personálnym obsadením úradu, keďže nikto nenesie za danú situáciu zodpovednosť :-(
01. jún 2016

Michal

Približne takto MČ Bratislava Staré-Mesto rieši odstraňovanie nelegálne umiestnených nadrozmerných reklamných stojanov v pamiatkovej zóne. Reklamný stojan bol premiestnený ešte viac do stredu ulice.
07. jún 2016

Michal

Preplnenosť reklamnými stojanmi

Takto vyzerá v praxi obmedzenie reklamných zariadení/stojanov v Starom Meste, kedy samospráva prehlasovala, ako "tvrdo" zasiahne proti týmto zariadeniam, avšak asi sa to "rozmyslelo" v prospech "veci"... Samospráva si plní kontrolnú činnosť v tomto a súvisiacom smere iba minimálne, resp. ihneď po odchode MP či kontrolórá, takmer všetky prevádzky dané reklamné zariadenia opäť umiestnia na miestnych komunikáciách. A samospráva sa tvári, že sa nič nedeje.
09. október 2021

Jaro Pavliga

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania