Nevyznačený prechod pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

dobry den. je sice pekne ze opravili krizovatku bajkalska/trnavska, ale pozabudli na znacenie. uz tyzden chybaju ciary na ceste a vyznacene prechody pre chodcov. kde je teraz dopravny inspektorat? a ostatne institucie!? ako mozete spustit krizovatku bez oznacenia??? to akoze bude taraz pravidlo, ze az po min. tyzdni sa budu robit ciary na ceste,lebo v poslednej dobe to tak je. dakujem za odpoved a urychlenu napravu

04. apríl 2016

Jaro

Nevies otočiť fotku?
04. apríl 2016

Marek Hegci

Bohužial, táto možnosť nieje v mobilnej aplikácií, kedže som to posielal cez mobil na mieste...na budúce otočím cez PC :)
08. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme Vám za Váš podnet. Obidve komunikácie sú v správe Magistrátu. Projekt organizácie dopravy bol určite schválený vrátane termínov v Komisii pre určovanie dopravných značiek a dopravných zariadení.

S pozdravom

kancelária starostu
24. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Ako pracovník, zaoberajúci problematikou dopravného značenia, chcem pisateľovi podnetu ozrejmiť dôvod, prečo sa následne po pokládke koberca nerealizuje vodorovné dopravné značenie.
Technická norma pre realizáciu vodorovného značenia, s ohľadom na dodržanie kvalitatívnych parametrov dovoľuje jej aplykaciu minimálne 7 dní po pokládke živičného koberca. Dôvodom, pre tento časový odstup je odparenie ľahkých ropných látok, ktorá by vodorovné dopravné značenie znehodnotilo.
Verím, že pisateľovi podnetu, bude toto vysvetlenie dostatočné.

anton.miná[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania