Psie kontajnery

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Ján Krúpa 22. januára 2013

Dobrý deň, foto je z dnešného popoludnia, ani včera nebolo nič urobené, prvý týždeň v roku absolútne nič, znížite nám psíčkarom daň za dni, v ktorých si táto nová firma neplní povinnosti?

23. január 2013

general z bunkra IV

ze znizit dan. az potom, co si pozbierate to svinstvo zo snehu!
24. január 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
po sťažnostiach ohľadom údržby košov na psie exkrementy mestská časť mení v roku 2013 spôsob ich obsluhy a odstúpila od zmluvy s firmou, ktorá doposiaľ mala túto úlohu na starosti. Dočasne servis okolo týchto košov zabezpečuje miestny podnik VPS, ktorý zároveň zabezpečuje aj zimnú údržbu a na prelome rokov museli jeho pracovníci riešiť aj kalamitnú situáciu okolo stromov najmä v Sade Janka Kráľa, preto sa mohlo stať, že niekde neboli koše vysypané dlhší čas, za čo sa ospravedlňujeme. Je však potrebné dodať, že psie exkrementy je možné odhodiť v akomkoľvek sáčku do akéhokoľvek koša aj na bežný odpad, pričom odpadkových košov (spolu na bežný odpad i psie exkrementy) je momentálne v Petržalke cca 600.


Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk
25. január 2013

Ján Krúpa

24.1. bola vykonaná náprava,ďakujem.
28. február 2013

Mato

podobný problem sme mali počas dvoch mesiacov čo neboli vyprázdnené koše na celej ulici (Topoľčianska). Podobne boli natom aj okolité ulice. Aj napriek sťažnostiam trvalo dva mesiace kym sa kontajnery vyprazdnily. Myslím že nový dodávateľ by mal byť v podobných prípadoch sankcionovaný, nakoľko nevykonáva prácu, za ktorú dostáva zaplatené.
26. jún 2013

Lýdia

Nový dodávateľ si taktiež neplní svoju povinnosť, ale preistotu tým, že sáčky na exkrementy nedopĺňa už asi 3 týždne v okolí Jasovskej a Žehrianskej ul.. Platím za psa poctivo daň, a ešte som si aj kupovala sáčky za svoje peniaze ,tak načo vlastne MÚ platíme dane za psa? za to že ho kŕmim zo svojich peňazí, za to že býva v mojom vlastnom byte ?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania