Nevyditeľné vodorovné dopravné značenie

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Ildiko Polačeková 09. mája 2016

pri bytovom dome na Budatínskej 10 a 12 sú úplne zošúchané vodorovné dopravné značenia (prechody pre chodcov a žlté čiary). Prosíme o ich opätovné namaľovanie, nakoľko na miestach dopravného značenia už parkujú autá. ďakujeme

31. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za podnet. Ako nás informoval správca, naša je len Budatínska - hlavná trasa vrátane priľahlých chodníkov, kde chodia aj autobusy. Obslužná komunikácia k bytovému domu č. 10 a 12 nie je v našej správe.

Oddelenie komunikácie a marketingu
31. máj 2016

Ildiko Polačeková

Môže sa mi prosím identifikovať odpovedajúci? aspoň, či odpovedal za miestny úrad Petržalka alebo za mesto Bratislava. ďakujem
02. jún 2016

Odkaz pre starostu

Ide o Magistrát hl. mesta BA.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
08. jún 2016

Ildiko Polačeková

Je to prosím smutné, lebo pozemok patrí Magistrátu a Petržalka ho v správe nemá. Pri kolaudácii v roku 2006 ho odmietla prevziať do správy s odôvodnením, že ide o riešenie statickej dopravy na tomto pozemku. Toto vyjadrenie máme k dispozícii. Tak by som rada vedela v mene všetkých obyvateľov, kto namaľuje prechody pre chodcov tak aby to bolo pre obyvateľov a návštevníkov bezpečné. Prosím o vyjadrenie.
08. jún 2016

Ildiko Polačeková

Len doplním, že ani priľahlý chodník tak ako tvrdíte nie je Magistrátom udržiavaný. Teraz je tam napr. pol metrová tráva vyrastajúca z obrubníkov a v zime keď nasneží tak jediný chodník, ktorý nie je uprataný a brodia sa ním o.i. aj mamičky s kočíkmi je chodník pred našim domom.
20. jún 2016

Ildiko Polačeková

Nikto sa mi nevyjadrí?!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania