Bezdomovci pred Billou

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Uzavretý

Prosim o vykonavanie castejsich vyjazdov mestkej policie, alebo ine zriadenie napravy aby sa bezdomovci neschadzali pred Billou alebo Kauflandom. Je to hrozna vizitka! Popijaju na verejnosti, robia bordel (vid foto) a odstrasuju ludi (bol som svedkom ako nasa ikona Valdo pokrykoval na 10-12 rocneho chlapca na kolobezke a ten sa hned otocil a isiel prec).

16. máj 2016

Račan001

Je to naozaj hrozné a nechutné čo tam robia za bordel a hlavne čo tam po nich zostáva, malé deti sa ich boja, môj malý syn má z nich priam panický strach a nechce som mnou ísť do toto obchodu keď tam postávajú. O lavičkách v okolí ktoré neustále okupujú ani nehovorím, slušným ľuďom už dávno neslúžia...veľmi zlá vizitka Rače...Bývam v Rači celý život ale nikdy nebola situácia z bezdomovcami takáto zlá, je to hnus.
01. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

problém bezdomovcov pred obchodným domom musí riešiť spoločnosť Billa a polícia.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
14. jún 2016

Juraj

Prepacte, ale naco ste tam na Miestnom urade?
Preco nemozete oslovit policiu Vy? Predpokladam ze mate iny dosah na mestku policiu ako obycajny obcan. Asi mate pravidelne stretnutia kde riesite situaciu v mestkej casti, alebo sa mylim?
A nie je to len problem spolocnosti Billa. Tak ako som pisal, to iste je aj pred Kauflandom. Je to v celom okoli... Bezdomovcov v Raci nejak moc pribuda.
Tak Vas este raz prosim, urcite mate nato "paky" skuste to zariadit.
Dakujem
28. marec 2020

Martin Uváček

Pokial viem, tak po rekonštrukcii spred cca dvoch rokov sa tam už bezdomovci nezvyknú zdržiavať. Zrušili im totiž aj lavičky v okolí.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania