Zastávka OD Slimák

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Anonymný užívateľ 19. júla 2021

Zastavka OD Slimak na Kukucinovej to je jedna velka hanba, autobusy si tam nicia napravy na tych obrovskych jamach.V Bratislave je to s cestami uz kriticke kedy konecne sa to da do poriadku kusok odtial je v strede cesty velky krater a auta tam musia brzdit.Cela Kukucinova by potrebovala novy asfaltovy povrch aj riesit situaciu s parkovanim auta tam parkuju na chodniku.Kedy konecne?

20. február 2013

Jan

Tento podnet je nerieseny a nikto sa neunuva aspom odpovedat co dalej.
20. marec 2013

Miro

Hello, tento podnet je nerieseny a je tam viac dier ako predtym.
02. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ďakujeme za Váš podnet. Samospráva hlavného mesta venuje mimoriadnu pozornosť oprave povrchov ciest v meste, čoho dôkazom sú jednania zastupiteľstva na ktorých sa schválili mimoriadne finančné prostriedky na tento účel, a taktiež dohoda so samosprávnym krajom, ktorý sa bude spolupodieľať na týchto opravách, ale aj rokovanie s vládou SR, ktorá tiež vyčlení mimoriadne finančné prostriedky pre samosprávy. Výtlky sa opravujú priebežne, už odkedy to umožňujú poveternostné podmienky, podľa časových možností a dôležitosti závady. Priebežný zoznam opravovaných komunikácií denne zverejňujeme na stránke mesta www.bratislava.sk - Samospráva opravuje výtlky (link: http://www.bratislava.sk/vismo/dokumenty2.asp?id_org=700000&id=11036156).

Kukučínova ulica bola opravovaná v dňoch 13. a 14. marca 2013 tzv. netechnologickým spôsobom - zaliatím afňsfaltom. OD budúceho týždňa sa najzávažnejšie poškodenia budú opravovať tzv. technologickým spôsobom, teda vyfrézovaním.

Financie, ktoré by boli potrebné na celkovú rekonštrukciu ciest, avšak ani po príspevku vlády a VÚC nepostačujú. Na kompletnú výmenu povrchov ciest v meste by sme potrebovali niekoľko celoročných rozpočtov, preto sa vedenie mesta snaží hľadať dohodu aj s ostatnými subjektami ako napr. VÚC a s vládou SR.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
08. apríl 2021

Martin Uváček

Priestor zastávky nebol dodnes plne opravený, stále sa iba pláta. Podnet je potrebné opätovne preposlať na magistrát.
19. júl 2021

Anonymný užívateľ

Kukučínova-cesta-výtlk

Na Kukučínovej je takýto výdatný výtlk!
Je pred zastávkou v smere na Riazanskú.
19. júl 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom

Barbora Kmeťová
Odkaz pre starostu
[email protected]
02. február 2024

Martin Uváček

zastávky boli opravené v roku 2023. Nateraz vyriešené

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania