Rekonštrukcia Materskej školy na Vyšehradskej ul., (Petržalka)

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Tomáš . 12. mája 2016

Dobrý deň, rad by som sa informoval aký je dátum začiatku rekonštrukcie Materskej školy na Vyšehradskej ul., a spolu s rekonštrukciou uzavretie parkoviska tzv. stavebného dvora. A zároveň kedy je predpokladaný dátum ukončenia rekonštrukcie. Ďakujem


-----
V súvislosti s pripravovanou rekonštrukciou Materskej školy na Vyšehradskej ul., ktorá by sa mala začať už v priebehu nasledujúcich mesiacov, uvedený priestor bude súčasťou tzv. stavebného dvora a dočasne nebude slúžiť na parkovanie pre verejnosť. Po ukončení stavebných prác budú parkoviská opätovne sprístupnené. Vyznačenie parkovacích miest je v súčasnosti neaktuálne a nebudeme ho realizovať.

mestská časť BA-Petržalka

18. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Začiatok rekonštrukcie budovy MŠ na Vyšehradskej závisí od výsledku verejného obstarávania na realizátora, ale predpokladáme, že do 2 mesiacov by mohla byť podpísaná zmluva s dodávateľom a následne budeme môcť začať so stavbou. Stavba bude trvať do konca roku 2017 s tým, že po ukončení realizácie hlavnej budovy dôjde k úprave areálu materskej školy. To znamená, že stavebný dvor bude pravdepodobne na určenom mieste do jarných mesiacov 2018.

mestská časť BA-Petržalka
18. máj 2016

Tomáš .

Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania