Priehlbina v chodníku vždy plná vody

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 16. septembra 2014

Dobrý deň,
na Šalviovej ulici pri vchode číslo 44 je už dlhodobo vpadnutý chodník do zeme a vždy, keď prší sa naplní vodou na niekoľko centimetrov. Ľudia tak nemajú inú možnosť prejsť, len s topánkami vkročiť rovno do vody, prípadne si to obísť cez zablatený trávnik vedľa, čím sa ničí aj trávnik a ľudia sa zašpinia. Dalo by sa tam vliať trochu asfaltu, aby sa problém po rokoch vyriešil? Ďakujem pekne.

21. február 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Pracovníci referátu regionálneho rozvoja vykonali obhliadku uvedeného chodníka a k Vami uvádzanému podnetu uvádzame:
z funkčného a technického hľadiska je uvedený chodník schodný. Stojatá voda na sa všeobecne prejavuje na chodníkoch. Vtedy priľahlá zeleň nezvláda absorbovať množstvo zrážok okamžite. Konkrétne v tomto prípade odvedeniu vody zabraňuje premrznutá zem aj vrstva snehu na okrajoch chodníka.


Tatiana Baáriová, kancelária starostu
16. september 2014

Anonym

Dobrý deň, pred rokom a trištvrte som dávala tento podnet, vtedy mi odpovedali, že je to vraj všetko v poriadku. Nie, nie je to v poriadku. Skúste vyjsť z domu a nemôžete prejsť po chodníku bez toho, aby ste stupili do kaluže plnej vody. A to nie je 1 cm vody, tam sa musíte s celou topánkou ponoriť do vody a zaručene premkonúť. Iná cesta nie je, chodník je takto vždy zaliaty, keď prší. Pozrite, ako to vyzeralo teraz. Prosím, už to konečne vyriešte.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania