Úprava chodníka - Hviezdna ulica

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Kamil - Táborisko 15. mája 2016

Dobrý deň,
chceli by sme poprosiť o riešenie zlého technického stavu chodníka na Hviezdnej ulici. V súčasnosti je chodník zložený z cestných panelov na ktorých je asfaltový koberec, ktorý sa oddeľuje a rozpadáva čím je nemožná jeho údržba a hrozí aj riziko úrazu, keďže sa jedná o chodník na kopci.

16. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
14. jún 2016

Odpoveď samosprávy


Požiadavku na rekonštrukciu chodníka na Hviezdnej ulici sme zaradili do našej evidencie investičných požiadaviek. Je nutné skonštatovať, že parcely, na ktorých sa nachádza predmetný chodník nie sú vo vlastníctve mesta Prešov.
Zabezpečenie prípravy a realizácie uvedenej stavby je podmienené schválením potrebných finančných prostriedkov (na výkup pozemkov, na prípravu a realizáciu stavby) Mestským zastupiteľstvom mesta Prešov a úspešným vyriešením majetkovo-právneho stavu so súčasnými vlastníkmi pozemkov.
Ďakujeme Vám za Váš podnet, vážime si Vašu snahu o zlepšenie prostredia v našom meste.


Mestský úrad v Prešove
21. jún 2016

Kamil - Táborisko

Ďakujem za odpoveď.
Chcel by som sa opýtať či v takomto prípade nieje možne aspoň prostredníctvom aktivačných pracovníkov ( alebo externých firiem ...) odstrániť asfaltový koberec. Myslím že takéto riešenie by situáciu dočasne vyriešilo (nevyžaduje to veľa finančných prostriedkov).

Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania