Igelitový pozdrav firmy

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený

Asi 2 týždne je parčík za Cyprichovou 2-18 vyzdobený všakovakým odpadom, rozmetaným vetrom. Firma by si mohla po sebe upratovať po každom dni a zabezpečiť kontajner na odpad.

09. jún 2016

Sandorovci

Pán Ján Stačík mladší, kedy si prosím už konečne vstúpite do svedomia a začnete sa správať k svojmu okoliu a susedom tak ako sa od dospelého človeka očakáva? Prečo svojim hlučným správaním, buchotaním a hlasným počúvaním hudby znepríjemňujete bývanie na Cyprichovej ulici? Prečo sa nepresťahujete na adresu Vášho trvalého bydliska? Už Vás tu máme plné zuby. To že máte život v troskách je Vaša osobná vec. Škoda, že diskusia k inému podnetu bola ukončená, chceli sa na Vašu adresu vyjadriť aj iný obyvatelia.... S pozdravom susedia Cyprichova 6 a 8.
09. jún 2016

JUDr. Karol Németh

Súhlas pán JS to nemá v hlave v poriadku.... Hlavne po tom čo som si prečítal v predchádzajúcej diskusií. Nečudujem sa prečo je manželka už iba bývalá. Skôr ľutujem dopad na ich dcéru....
30. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Pracovníci MČ Rača osobne navštívili stavbyvedúceho a upozornili ho na dodržovanie čistoty a poriadku. Na chvíľu sa situácia zlepšila. Po opakovanom znečisťovaní okolia odpadmi MČ Rača vyzvala najskôr elektronicky a teraz už aj písomne zástupcov dodávateľa – spoločnosť PS STAVBY, Letná 5,831 03 Bratislava o zabezpečenie nakladania s odpadmi v súlade so zákonom č.79/2015 Z.z. o odpadoch.

S pozdravom



Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača

Diskusia

Diskusia k tomuto podnetu bola uzatvorená.