Bezdomovci

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý
meno
Michal 17. júna 2016

Dobrý deň,
chcel by som upozorniť na bezdomovcov, ktorí denno denne okupujú lavičky na J.C.Hronského (pri schodisku, ktorým sa prechádza na Sibírsku, pred Tescom, vlastne celé okolie). Zhromažďujú sa okolo 18 -19:00 a vysedávajú tam do neskorých hodín. Často sú pod vplyvom alkoholu, vykrikujú a sú vulgárni. Vykonávajú tam svoje potreby, bez ohľadu nato, že sa tam hrajú deti. Psíčkari po psoch exkrementy aspoň pozbierajú, no bezdomovci nie.
Pravidelne sa ich seansy začínajú od 5 hodiny ráno, cez deň je ako tak pokoj a opäť sa schádzajú podvečer. Pod schodiskom si urobili ,,sklad,, a WC.

18. jún 2016

Jana Kolárová

keď sa tej polícii tak veľmi nechce nič robiť
21. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet.
Mestskí policajti vykonali špeciálnu kontrolu problémových lokalít v Novom Meste. Zamerali sme sa na miesta, kde sa vo zvýšenej miere zdržiavajú neprispôsobivé osoby. Kontrolovali dodržiavanie čistoty a poriadku na verejnosti a zákazu požívania alkoholu na verejnosti najmä v okolí Račianskeho mýta.
Na tejto kontrole sa zúčastnilo 16 príslušníkov mestskej polície. Preverili viacero osôb, zistili osem priestupkov, všetky osoby, ktoré znečisťovali verejný priestor boli vykázané.

Jana Plevová
28. jún 2016

Peter Vavro

Nie je záujem problém rozhodne riešiť a pán starosta Kusý sa radšej prezentuje výsledkami typu:
Investor po šiestich rokoch ustúpil a stavba bude nižšia.
25. júl 2016

Robert Puk

Peter tie stavby sú vždy nižšie ako sa prezentuje.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania