Chýbajúce smetiaky v novom bytovom komplexe Nové Šuty

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený
meno
Lucia Kadlecová 20. júna 2016

Dobry den
Chcela by som sa opytat ,ci je normalne, ze novy bytovy komplex Nove Suty nema ziadne smetne nadoby,ale ludia tam uz veselo byvaju viac ako 2 mesiace a stale pribudaju dalsi.
KAM DAVAJU SVOJE SMETI?
Ja som videla jedneho muza v Audine, ktory isiel od Novych Sutov a zastavil pri kontajneroch, ktore patria bytovemu domu Cierny chodnik 27-33 a bohuzial niemaju smetne kose ohranicene, zastavit a vyhodit sakle. Tiez sa na Buzalkovej ulici pri nadobach na separovany zber stale castejsie objavuju pytle s komynalnym odpadom- tak skusim hadat odkial sa asi beru, ked doteraz, kym Nove Suty postavili taky problem nebol.
Tusim ze to asi nepatri do kompetencie starostu- ze si ma niekto zabezpecit odvoz smeti ale bohuzial necistotu ktoru niektori ludia robia-to uz ostava na pleciach obci.

25. jún 2016

lucia kadlecova

Dobry den
Presirl tyzden a nic sa s mojim podnetom nedeje - prisla iba info ze moj podnet bol zverejneny ale nic take ze sa nim aj niekto zaobera.
Po tyzdni posielam foto nadob na SEPAROVANY ODPAD a vrecia s komunalnym odpadom ktory tam nepatri - jedno velke vrece schovane v nadobe na plasty - zjavne sa zmestilo a druhe mensie polozene pri nadobe - asi mali problem so zaradenim do ktorej nadoby.
28. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podľa informácie správcu bytov Nové Šuty kontajnery na komunálny odpad boli dnes ráno uložené v lokalite Nové Šuty, kontajnery na separovaný odpad budú dodané spol. OLO a.s. do konca tohto týždňa a to 3 ks kontajnerov /papier, plasty, sklo/ odvoz bude zabezpečený 1 x týždenne. V prípade, že separovaný odpad bude vo väčšom množstve a nádoby nebudú postačujúce, správca bytov prisľúbil, zvýšenie počtu kontajnerov prípadne navýšenie počtu ich odvozov na 2 x týždenne.

S pozdravom




Ing. Michaela Hrčková
Oddelenie stavebné, ÚP, ŽP a dopravy
08. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

naša pracovníčka - Ing. Michaela Hrčková - dnes volala so správcom bytov Nové Šuty, ktorý uviedol, že dnes o 10,00 hod. budú kontajnery na separovaný odpad na Nové Šuty spol. OLO, a.s. dodané.


S pozdravom


Mária Horváthová
sekretariát starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.