Devastácia okolia po pokládke potrubia

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Neriešený
meno
Eva 20. júna 2016

Dobrý deň,
prosím o rekonštrukciu celej časti - od zastávky Komárovská až po obytnú zónu Bieloruská - zničené sú chodníky,obrubník, poklop kanalizácie a trávnatý porast.Doteraz tiež neboli odstránené zvyšky z pôvodnej zastávky MHD.V danej časti dlhodobo chýba/nefunguje osvetlenie a problém je s výkalmi psov, ktoré majitelia po svojich "miláčikoch" neodpratávajú.
Podnet ID 23711 nebol vôbec vyriešený tak ako sľubovala pani Mgr. Monika Kovácsová - okolie bolo ešte viac zdevastované.
Ďakujem
Eva

29. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet, ktorý nám hlásite patrí do kompetencie Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy.

S pozdravom

Mgr. Kovácsová Monika
ref. ŽP, OaCH
30. jún 2016

Eva

Dobrý deň,
tak z čoho si vybrať pani Kovácsová? V januári 2016 ste tvrdili niečo iné:
ID 23711 - 11. január 2016 - Odpoveď:
Dobrý deň,
Na uvedenej ploche bola referátu životného prostredia, odpadového a cestného hospodárstva (ďalej len ŽP,OaCH) tunajšieho úradu nahlásená oprava havárie na teplovodnom potrubí správcom kotolne. Keďže sa jednalo o práce už v zimnom období, nebolo možné dodržať technologický postup spätnej úpravy verejnej zelene.
Referát ŽP,OaCH pri vydaní rozhodnutia k nahlásenej havárii stanovil podmienky spätných povrchových úprav ako na chodníku, tak aj v zeleni, na ktorých bude trvať. Po dohovore s kompetentnými pracovníkmi realizátora havárie úpravy zelene a pod. prebehnú s nástupom jarných mesiacov roku 2016.

Mgr. Monika Kovácsová
ref. ŽP,OaCH
MiÚ Podunajské Biskupice

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania