Nedoplnené psie kontajnery

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devínska Nová Ves

V riešení
meno
Jakub 10. júla 2016

Chcel by som poprosiť mestskú časť Devínska Nová Ves o intenzívnejšie dopĺňanie kontajnerov vreckami. Jeden daň sa doplnia, na druhý deň je polovica z nich prázdna a na tretí deň už človek nenájde v Devínskej ani jedno vrecko.

18. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Vrecká do košov na psie exkrementy dopĺňa Denova 2 x do týždňa, tiež zabezpečuje ich pravidelné vyprázdňovanie. Dopĺňať ich častejšie nie je v jej kapacitných možnostiach. V mestskej časti sa nachádza takmer 100 psích košov. Problémom je, že po doplnení košov si niektorí psíčkari naberú " pre istotu" viac vreciek a vrecká sa rýchlo minú. Každý psíčkar je však povinný mať pri sebe vždy vhodný obal na psie exkrementy, použiť môže aj mikroténové vrecko.



OVDŽP, MÚ DNV
18. júl 2016

Jakub

Dobre ak hovoríte, že Denova nemá kapacitné možnosti, tak by ste mohli aspoň zabezpečiť, aby kontajnery neboli doplňované iba z polovice, ale aby ich príslušný pracovník, ktorý ich dopĺňa naplnil doplna maximálne ako sa len dá. To sa žiaľ nedeje. Keď je nedostatok vreciek tak je logické, že nastáva problém, že niektorí psíčkari si naberú pre istotu pár vreciek do zásoby a následne nezostávajú sáčky pre ostatných.
02. august 2016

Lubo

A ešte by bolo dobré upozorniť Denovu, že nemusí dopĺňať a vyprázdňovať tieto nádoby zásadne o siestej rano s najvacsim hrmotom, aby nebodaj cez letne prazdniny niekto o siestej rano nespal. A tie hadky zamestnancov Denovy (kontroloval u nich niekedy niekto alkohol?) stoji za to rano pocuvat pod oknom...
05. november 2018

Obyvatelka DNV

momentalne je tam vreciek dost. Obvyklu situaciu by mal posudit Jakub, prvotny zadavatel :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania