MHD Bratislava

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Marián Fartel 27. februára 2013

Hrdzave okna v autobusoch MHD Ba

28. február 2013

Peter

minule som o tomto pisal na diskusii niekde vezies sa v hrdzavej karose zaplatis 90 centov za listok naspat ides v mercedese a tiez 90 centov. taketo karosy by mali byt zadarmo a na vlastne riziko!!!
03. apríl 2013

Klaudia Gschwendtová

Starosta Nového Mesta urobil veľa pozitívneho pre Novomešťanov za čo mu patrí vďaka. V súvislosti s MHD nedalo by sa presadiť aby aj zastávky MHD počnúc Vazovovou smerom do Rače a naspäť boli chránené prístreškami? Račianska ulica je veľmi frekventovaná a čakajúci na zastávkach sú vystavený spŕškam špinavej vody. Aspoň také prístrešky aké sú pri Blumentálskom kostole, teda od cesty a pred dažďom (bez bočných stien). Veľmi by to pomohlo.
30. apríl 2013

Peter

co takto znovu podnet zaslat kym sa dockame minimalne reakcie?! dakujem zasielal by som to tam dovtedy kym zareaguju
03. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Iste viete, že finančná situácia mesta ani Dopravného podniku neumožňuje riešiť okamžite zložitú situáciu s dopravnými prostriedkami MHD. Časť vozidiel zakúpená v minulom období sa ešte stále a dlho spláca, na nové vozidlá sa hľadajú prostriedky aj s dotácií Európskej únie. Pripravujú sa alebo sú vyhlásené verejné súťaže na dodávku trolejbusov. Je to ťažké, najmä v tomto období, keď sa všade šetrí, ale aj vedenie mesta a Dopravný podnik majú záujem to riešiť. Ku krízovej situácii prispela aj dlhá a náročná zima, kedy bolo z prevádzky vyradených viacero vozidiel a jediným riešením ako neobmedziť premávku a frekvencie liniek je použiť staršie, ale prevádzkyschopné vozidlá. Ak by boli nebezpečné a rizikové pre cestujúcich, nevyšli by na cestu. Veríme, že pochopíte a ospravedlníte estetický nedostatok zastaralého vozového parku.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
06. máj 2013

Klaudia Gschwendtová

Súhlasím s Petrom Petrom. Na každý podnet treba aspoň reagovať. Viem že peňazí je málo, ale keby sa každý rok spravil aspoň jeden prístrešok MHD na najkritickejšom mieste, pomohlo by to. Račianska ulica je naozaj frekventovaná a zastávky MHD sú tesne pri ceste.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania