Lavičky na sídlisku za Štiftom

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Peter Palka 19. júla 2016

Dobrý deň,

posielam Vám foto nekvalitnej opravy lavičiek na sídlisku za Štiftom, práca bola veľmi odfláknutá, nakoľko po par týždňoch od opravy sa dosky uvoľňujú, resp lámu skrutky.

20. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Mesto zabezpečí opravu lavičiek. V tomto prípade sa opäť jedná o vandalizmus.

mesto Senec
20. júl 2016

Peter Palka

Nemyslim, ze je to vandalizmus. Niektore skdutky su naskrutkovane mimo hmozdiniek do betonu a to dlho nevydrzi a hmozdinky nechali stare.
20. júl 2016

Peter Kubicel

Tento stav je tam na tych lavickach odkedy boli namontovane. Niektore diely drevenne sa dali odstranit len tym ze ich clovek zobral do ruky. Ta oprava bola slubovana velmi dlho a bola urobena naozaj neodborena ledabolo. Poprosim vas aby ste si na tom tentokrat dali zalezat, kym si na tom nejake dieta ublizi.
29. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Lavičky sú už opravené.

mesto Senec
08. august 2016

Peter Kubicel

Bohuzial bol som sa pozriet na ihrisko hned na druhy den po montazi a aj ked tie lavicky uz su namontovane o dost kvalitnejsie, jedna doska uz je vytiahnuta. Urcite sa nejedna o vandalizmus, nakolko s tym sme tu nikdy nemali problemy. Jednoducho ta doska bola zle namontovana. Ocenujem vas rychly postup a opravu. Ak by sa vam dalo este doopravit tu jednu lavicku, bolo by to super. Inak dakujeme sa napravu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania