Parkovanie na tráve

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Lubomir 02. marca 2013

Je mi jasne ze s vystavbou byt. domu sa moznosti parkovania zhorsili ale treba zabranit svojvolnemu statiu na trave! Kde je mestska policia? Ziveho "mestskeho" som nevidel odvtedy co v Raci opat byvam (3roky). A ide to z obecnych penazi...

02. marec 2013

Peter

Suhlasim. Len by som rad vedel, ci moze policajt pokutovat niekoho ak stoji na sukromnej trave, pretoze to uz su vsetko sukromne pozemky.
03. marec 2013

Adam

nemoze pokutovat niekoho kto stoji na sukromnom pozemku kedze oficialne tam ani policajt nesmie vstupit bez povolenia
04. marec 2013

Rudo L.

No, ja si myslím, že by sa malo skontrolovať, ako sa tam tie autá, cez chodník dostali. Alebo, to sa už môže jazdiť hocikde po chodníku?
04. marec 2013

Adam

ak presli cez chodnik tak to mozu ale jazdit po chodniku to uz je ine ja tiez ked chcem zaparkovat auto do dvoru musim prejst cez chodnik ako vacsina ludi. niekde je povolena dokonca jazda aj po chodniku pokial nieje ina pristupova cesta, napriklad zaparkovat do garaze ktora sa nachadza odzadu v bytovke kde niesu cesty ale len siroky chodnik sluzi chodnik aj ako cesta aby vodici nechodili po trave
04. marec 2013

Peter

priestupok treba dokazat takisto aj jazdu po chodniku tak ako mi minule povedal jeden mestkac, jeho tam mohli dat zeriavom nemusel ist po chodniku a bolo vybavene dalej to neriesil....
04. marec 2013

Adam

presne tak mohli ho tam dat zeriavom nemaju mu ako dokazat ze tam prisiel
04. marec 2013

Karolina Znasichdani

Je to absolutne jasne. Viac hlav viac rozumu. Dali ho tam zeriavom. Je ho vidiet na fotke. Dalej to uz neriesme. Naco by tam inak ten zeriav bol?
06. marec 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Áno, ako už je uvedené v diskusii, pozemok na ktorom sú zaparkované osobné motorové vozidlá je v prenájme spoločnosti INTERCOM Development s.r.o. počas výstavby. Za využívanie predmetu nájmu je zodpovedný nájomca.

Kontrolu znečisťovania komunikácie pri výjazde vozidiel stavby vykonáva mestská polícia, okrskára pre oblasť Rače sme požiadali o zvýšený dohľad v predmetnej lokalite.

S pozdravom

Ing. Jana Pešková
prednostka miestneho úradu
Mestskej časti Bratislava - Rača
06. marec 2013

Rudo L.

Tá odpoveď vyzerá tak, že to majú v prenájme od MČ Rača. To by si asi mala Rača skontrolovať ako sa užíva jej pozemok. Takže súkromný pozemok to vlastne nie je, hm.
09. marec 2013

Miro Ščibrany

Stavebnik by mal stavenisko oplotit, nema to v stavebnom povoleni?
11. marec 2013

Dušan Veselý

Metskí policajti? Rano ked venčím psa a je svetlo, chodí po Krasňanoch jeden s fotoaparatom a fotí podchvílou tu a potom o par metrov dalej. Len nechapem načo, ked s tym aj tak nič nikto nerobí. Žeby zastieracie manévre?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania