Zlý stav schodov medzi ul. Žižkova 24 -Nábr. arm.gen. L. Svobodu

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Jana 21. júla 2016

Dobrý deň,
schody vedúce z ul. Žižkova 24 na Nábr. arm.gen. L. Svobodu sú v dosť zlom stave, t.j. na schodoch sú diery, prerastá cez ne burina, oporný múrik, na ktorom je umiestnené zábradlie je popraskaný, hrozí,že niektorá jeho časť spadne na schody. Burina nielenže rastie na schodoch, ale ich aj lemuje z obidvoch strán.Konáre stromov vľavo nad schodmi miestami zasahujú až do schodov, a tak obmedzujú ľudí v chôdzi.
Za skoré odstránenie uvedeného problému vopred ďakujem. Jana

29. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Vyčistenie a odburinenie schodov ako aj oprava zábradlia bolo objednané 25.7.2016

Edmund Bombara
Referát dopravy
Oddelenie dopravy, životného prostredia, verejného poriadku a správnych konaní
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
02. august 2016

Jana

Dobrý deň pán Bombara,
ďakujem, že riešite môj podnet. Chcem Vás požiadať, aby ste okrem Vami uvedených prác objednali aj opravu samotných schodov, teda nielen múrika so zábradlím. Ak sa opravia schody a nebudú v nich diery, nebude v nich rásť burina. Takisto by bolo vhodné, ak by ste dali skrátiť konáre stromov nad schodmi.Aktuálny stav uvidíte z fotografií.
Vopred Vám ďakujem. Jana
09. október 2016

Jana

Dobrý deň,
pripájam aktuálne foto a prosím o informáciu, kedy sa uskutoční oprava schodov. Podnet je z 20.07. 2016, stav schodov je však dodnes nezmenený.

Jana.
25. október 2016

Jana

Dobrý deň pán Bombara,
stav schodov je do dnešného dňa nezmenený, t.j. burina vytrhaná nebola, schody a múrik opravené neboli. Pripájam aktuálne fotky a prosím Vás o urýchlené vybavenie podnetu, opravu ste objednali 25.7.2016, dnes je 25.10.2016, t.j. 3 mesiace sa nič nezmenilo. Vopred Vám ďakujem. Jana
18. jún 2017

Jana

Dobrý deň p. Bombara,

od nahlásenia podnetu boli schody vyčistené od buriny až dňa 02.11.2016.Opravené však do dnešného dňa žiaľ neboli. Posielam Vám aktuálne foto. Zase sú plné buriny a múrik sa rozpadáva. Môže tam ľahko prísť k zraneniu chodcov. Prosím Vás o nápravu. Jana
21. apríl 2020

Martin Uváček

Pokial ide o múrik schodov a trhliny v ňom, aspoň tie už boli opravené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania