Zúfalá hygiena na kúpalisku

Zodpovednosť za riešenie: STaRZ

Vyriešený

Na kupalisku Krasnany su socialne zariadenia a aj bufet v biednom hygienickom stave. Toalety su spinave, pocas dna sa necistia s chybajucimi uterakmi, papierom a znecistene misy, dvere, dlazky. Na chodbach su sudy s pivom a neporiadok. WC su spolocne pre navstevnikov kupaliska aj sstamgastov z krcmy:( kupalisko by si uz zasluzilo samostatne a najma ciste WCka a tiez slusmy bufet.

09. august 2016

Odpoveď samosprávy


Na Vami poukazovaný stav bufetu a sociálnych zariadení na kúpalisku v Krasňanoch sa ospravedlňujeme .
Predmetné priestory sú prenajaté firme Džambo- Ivan Janečka .
Napriek tomu , že naši pracovníci kontrolujú stav týchto zariadení , upozorníme nájomcu , aby sa takáto situácia neopakovala.V inom prípade budeme nútení prehodnotiť nájomnú zmluvu.
Na doplnenie uvádzame , že naša organizácia pripravuje výstavbu nových letných WC, ktoré budú len pre návštevníkov kúpaliska.

Katarína Szabová
29. jún 2021

Martin Uváček

Od pridania tohto podnetu sa situácia za tie roky s hygienou zlepšila. Staré toalety v budove krčmy Džambo sa prestali používať, zanikla aj samotná krčma. Po vzore zlatých pieskov boli postavené nové prezliekarne/sprchy/toalety z liateho betónu. A tieto sú na slušnej úrovni čistoty. Pribudol aj nový bufet priamo v areáli kúpaliska. Podnet by som označil ako vyriešený.
29. jún 2021

nezvladate.to

Ešte stále je tam najľadovejšia voda v meste? :-)
29. jún 2021

Martin Uváček

24 stupňov je ľadová? Podľa mňa osviežujúca 😀
29. jún 2021

nezvladate.to

Tak už ju asi ohrievajú.

Kedysi nemala ani 18° C. Výhodným vedľajším účinkom bola nízka návštevnosť - tak do 10 ľudí, vrátane personálu; de facto súkromný bazén. 😀

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania