Nepokosený trávnik na Černockého pri škôlke

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Silvia 21. augusta 2017

Pred bytovym domom na Cernockeho 11 nebol tento rok vobec pokoseny travnik a za domom iba raz.Tento priamo susedi so skolkou.

21. august 2017

dusan Grunwald

podla zverovacieho protokolu zo 7.1.1992 patri starost o zelen a dreviny do posobnosti MU RACA.
05. september 2017

dusan Grunwald

MU-hra mrtveho chrobaka!!!
05. september 2017

Odkaz pre starostu

Vážený užívateľ "dusan Grunwald"

podent sme opätovne preposlali na MĆ.

Prosíme Vás o trpezlivosť.
Ďakujeme.

S pozdravom,

Tomáš Štěpán
administrátor odkazprestarostu.sk
Bratislava - Rača
05. september 2017

Silvia

Dakujeme za dnesne ranne pokosenie ZA a VEDLA bytoveho domu.Zial, PRED bytovym domom vchod c.11 zostal travnik stale nepokoseny.
07. september 2017

Krasnanka

To naozaj nemyslíte vážne ?!?

Naozaj mi chcete niekto tvrdiť že veríte takémuto klamstvu ??? "Pred bytovym domom na Cernockeho 11 nebol tento rok vobec pokoseny travnik a za domom iba raz"

Naozaj si niekto myslíte že táto tráva je všetko čo narástlo za celý tento rok ??? To neverím, takto hlúpy nemôže byť nikto !!!

Ľudia to vám naozaj nikomu nevadí že vás takto strašne niekto klame ???

Pred našim domom kosili tento rok už minimálne tri krát (aspoň to čo som zaregistrovala) a tráva je tam momentálne oveľa väčšia ako to čo je na tejto fotografii kde sa vraj tento rok nekosilo vôbec ... ak by sa tam tento rok nekosilo tak by bola tráva a burina vyše pásu alebo skôr po plecia a nie trčiace kostrnky vysoké cca 30 cm ktoré rastú len keď je tráva pokosená a tráva sa snaží vysemeniť tak rýchlo vyrastie ale iba do klasov a to je to čo vidíte na tejto fotke.

Neverím že to tam nekosili presne rovnako krát ako pred našim domom (takže minimálne tri krát) ale že to preskočili ... to je úplne nelogické a kontraproduktívne ... pokiaľ viem tak robia vždy presne rovnako kolečko v kosení len tento rok prestali kosiť Magistrátne pozemky (keďže sa konečne urobila mapa vlastníkov a užívateľov pozemkov) na ktorých pokosili pre mamičky s deťmi, psíčkarov so svojimi miláčikmi a vlastne pre nás všetkých metrový pás okolo všetkých ciest a chodníkov do času kým to Magistrát nezačal kosiť.

Bytostne ma uráža keď sa niekto pokúša zo mňa robiť hlupaňu (samozrejme nie len mňa ale úplne všetkých čo toto čítajú) a tvrdí veci ktoré nie sú a ani nemôžu byť pravdou ani len čiastočne a ešte si myslí ako ma oklamal a už vôbec netuším čo tým chce dosiahnúť.
07. september 2017

Silvia

Bytostne ma uraza,ked ma niekto nazyva klamarkou.Som druhy rok na materskej,chodim kazdy den 3x von a byvam tu niekolko desatroci a viem a vidim(a pocujem kedy kosia),ako travnik vyzera,ked je pokoseny a aj ako ked vsetko okolo je pokosene a tento kus nie.Teren je pod stromom a svahovity,neprejdu tam s pojazdnou kosackou, strunove kosacky neviem ci tento rok pouzivali,tak to tento rok jednoducho asi vynechali.Preto tam trava nerastie ako v dzungli,lebo je to v tieni.Tento portal sluzi na nahlasenie podnetov.Ak vidite nepokosenu travu vo vasom okoli,miesto dlheho osocujuceho komentaru napiste podnet aj vy,alebo sa chodte prejst a uvidite na vlastne oci.Mne prislo trapne a presne kontraproduktivne a nelogicke,ze sa vsetko naokolo x krat za sezonu kosi a zrovna miesto pri skolke nie....asi pelove alergeny neprejdu cez plot...a mimochodom min.rok musel travnik za domom kosit susedin syn byvajuci uplne inde,pretoze napriek podnetom tam nebolo pokosene....
08. september 2017

dusan Grunwald

nick Krasnanka co keby ste dala svoje meno a nie vymyslene....Ja Vam tvrdim ze pred CYPRICHOVOU 24-26-28 BOLO KOSENE RAZ. A predzahradky vobec,mozte si to pozriet v akom stave to je.A netvrdte ze niekto klame,ked neviete napisat ani svoje meno!!! S clovekom ktory sa skryva za prezyvku je tazko diskutovat. Odteraz pokial nenapisete svoje meno nebudem na Vas ani reagovat!!! Od klavesnice bez zverejnenia identity je lahko vypisovat!!! AJ mna bytostne uraza ak niekto diskutuje ako skryta identita. Tak ako Pani Krasnanka zverejnite svoje meno ci nie!!!! Pridte pred dom na CYPRICHOVA 24-26-28 a ja Vam osobne ukazem ako kosia a ako sa staraju o zivy plot!!! Mozte mi zazvonit na zvoncek a mozme to prebrat osobne ja s tym nemam problem a uvidite co Vam povedia ludia co tam byvaju a uvidime kto klame!!!! Bavim sa o bytovom dome Cyprichova 24-26-28 pred ktorym starost o zelen a dreviny je zverena MU-RACA!!! Tak ako podpisete sa plnym menom nech vieme s kym mame tu cest?
08. september 2017

Krasnanka

presne kvôli ľuďom ako Vy tu svoju identitu zverejňovať nebudem ... to čo tu píšete je lož lebo viem že Rača už kosila minimálne tri krát a magistrát už dva krát ... Cyprichová je celá magistrátna a len niečo málo z nej je zverené Rači, takže to zverené Rači na Cyprichovej je pokosené minimálne tri krát a magistrátne minimálne dva krát plus raz cca metrový pás okolo ciest a chodníkov pokosený Račou.

Hoci čo iné keď tu budete písať a tvrdiť je lož a to že nebudete na moje pripomienky reagovať kým Vám neprinesiem číslo občianskeho preukazu a číslo účtu aj s prístupovými heslami a možno aj číslo topánok tak to ma naozaj netrápi a je mi úplne jedno, aspoň tu nebudete klamať alebo minimálne prekrúcať pravdu či podsúvať polopravdy.

ten kúsok okolo domu na Černockého (pôvodný odkaz pre starostu)je jediný takýto na Černockého (magistrátny pozemok so zeleňou zverenou Rači) úsek okolo domu. Všetky ostatné domy (zeleň okolo nich) na Černockého sú mimo jurisdikciu Rače.
08. september 2017

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia,

chcem Vás poprosiť o dodržiavanie pravidiel slušnej komunikácie a pravidiel diskusie, inac budeme nútení diskusiu k tomuto podantu uzavirieť.

Ďakujeme Vám za pochopenie.

S pozdravom,

Tomáš Štěpán
administrátor odkazprestarostu.sk
Bratislava - Rača
08. september 2017

dusan Grunwald

a pisal som o Cyprichovej 24-26-28 tak nech mi pani povie podla mapy komu patri!!!! A tvrdim ze pokosene raz a co sa tyka ziveho plota tak raz na jar....a dost ,bolo zverejnene v Rac.novinach ze MC sa starat nebude...pekny den Vam prajem
08. september 2017

dusan Grunwald

a kosit mohla ale u nas akurat raz...opakujem raz!!!
10. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

priložená fotografia pochádza zo včera 9.10.2017. Lokalita, ktorá sa uvádza v podnete, bola vykosená cca po dvoch týždňoch od zavesenia tohto podnetu dvoma kosačkami.
Momentálne začínajú padať listy a koncom mesiaca ich začnú pracovníci MÚ hrabať a odvážať.

S pozdravom


Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
10. október 2017

Silvia

Dobry den,prilozena fotografia odfotena posunutim objektivu dolava oproti prilozenej fotografii z MU pochadza z dneska 10.10. o 10:19 hod. Podnet upozornoval, ze pred vchodom c 11 spredu, zboku a zozadu domu na Cernockeho nie je pokosene.Po 2 tyzdnoch sa pokosilo zboku a zozadu, ale pred vchodom zostalo nepokosene.Moje dieta ma 85 cm vysku a niektore stebla mu siahaju vyse hlavy.Podotykam, ze po chodniku veducemu okolo byt.domu Cernockeho, kde je nepokosene,vodia rodicia deti do a zo skolky,skoly, skolkari tade chodia na prechadzky a druzinari sa hrat na luku.Je mi jasne, ze tento rok to uz nikto nepokosi, ale boli by sme vdacni, keby sa aj tento kus travy dostal na mapku-zoznam ploch, ktore sa budu kosit v nasledujucich sezonach, tak ako to bolo aj v minulosti s vynimkou roku 2017. Dakuju obyvateli Cernockeho, skolkari, skolaci, deti, rodicia a ucitelia ms a zs.
12. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

trávnik pri škôlke bude opätovne pokosený v najbližom termíne zamestnancami oddelenia čistoty.
Prikladáme mapkku kde je vyzobrazené, ktoré plochy sú v koho správe.

S pozdravom,

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
19. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

plocha bola pokosená a lístie pohrabané.

Ďakujeme za podnet

S pozdravom,

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania