Vozovky v Dúbravke

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Cisár 28. júla 2016

Mesto ide stavať z ušetrených peňazí dajakú vyhliadkovu plošinu, pritom sú cesty v katastrofálnom stave. Napríklad zatáčať v pravo z Repašského ulice dá riadne zabrať tlmičom vášho vozidla. Podobne je tomu aj pri obchodnom dome s potravinami na Harmincovej ulici, kde nápravu ešte pred výstavbou potravín sľuboval úrat tak, že potravinový reťazec upraví v rámci stavby aj cestu. Zabudol však upraviť asi 30 m roliet....

28. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Váš podnet sme postúpili na magistrát, ktorý má predmetné komunikácie vo svojej správe. Mestská časť opravuje len komunikácie III. a IV. triedy. Za tento rok sme na opravu komunikácií a chodníkov v správe mestskej časti Bratislava-Dúbravka vynaložili približne 150 000 EUR.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ
04. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Infromovali sme o ňom správcu komunikácie, ktorý situáciu preverí a v prípade voľných finančných prostriedkov urobí nápravu.

Oddelenie komunikácie a marketingu
10. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Ako nás informoval správca - 1. Harmincova ul. - Generálny investor Bratislavy, GIB - pripravuje rozšírenie Harmincovej, budú posunuté zast. MHD...Momentálne sa vykupujú pozemky.

Správca komunikácie nepripravuje opravu Harmincovej ul. z uvedeného dôvodu.

2.Repašského ul. - zaradíme do plánu opráv na rok 2017

Oddelenie komunikácie a marketingu
15. júl 2017

Lubo

Pomaly bude ročné výročie od prvej reakcie a nič sa nedeje. Keby ste to vážení úradníci dali aspoň vyfrézovať, alebo čakáte až si dajaký luxusný voz poškodí podvozok a bude od vás žiadať náhradu? Potom nech to zaplatia práve úradníci,ktorí nič nekonajú...apropo, opravovať chodníky v dlžke cez tristo metrov,ktoré až takú opravu nepotrebovali, teda generálu, na to bubáky sú????
27. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Vašu aktualizáciu podnetu.

Pokiaľ ide o rekonštrukciu Harmincovej ulice - hlavné mesto má v pláne jej realizáciu a pre tento účel vyčlenilo financie. V tomto prípade ide však o časovo náročnejší proces, nakoľko je potrebné, aby prebehlo majetkovo-právne vysporiadanie pozemkov. V súčasnosti tento proces prebieha.

S pozdravom

Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
13. september 2023

Pozorovatel

Harmincova bola opravena a 13.9.2023 spustena do predcasneho uzivania.
21. september 2023

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený Harmincova je celá vynovená a rozšírená.

Diskusia

Diskusia k tomuto podnetu bola uzatvorená.