Nebezpečná stavba na ihrisku ZŠ Česká

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
andrea hajduchova 29. júla 2016

Dobry den, podla informacii vedenia skoly sukromna ZS Ceska patri pozemok mestskej casti, preto pisem tento podnet. Prosim vas, bolo by mozne z pozemku za zakladnou skolou, ktora sluzi ako ihrisko, kde sa hraju deti - odstranit stare stlpy na basketbal - naozaj su v stave, ke ohrozuju zivot deti - betonovy mur sa rozpadava, kovova cast, kde bol kos je pred spadnutim. Dakujem velmi pekne. Verim ,ze sa to podari vyriesit skor, ako sa niekomu nieco stane.

02. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na vybavenie.

Jana Plevová
02. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Nebezpečná stavba na ihrisku je odstránená.



Jana Plevová
11. september 2016

Rudolf Kusý

Dobrý deň,

viete mi prosím vysvetliť, prečo nájomca zastúpený vedením školy nepožiadal miestny úrad o súhlas s odstránením a riešite to vy cez odkaz?

Ďakujem za vyjadrenie

Kusý
11. september 2016

andrea hajduchova

Dobry den,

chcem velmi pekne podakovat za rychlu reakciu a odstranenie stavby samosprave - mestskej casti Nove Mesto, ako majitelovi pozemku. Dakujem aj portalu odkaz pre starostu.

Nechcem hovorit za vedenie skoly - predpokladam, ze sa sustredia primarne na vzdelavaci proces, ktory sa snazia zvladnut na vysokej urovni. Skolsky dvor sa na aktivity deti vyuzival minimalne, co je zrejme vzhladom na priestor, ktory je k dispozicii skoda. Priestor by bol idealny napr. na vytvorenie/zrevitalizovanie vo forme jednoducheho sportoviska (bezecka draha a asfaltova plocha pre basketbal, futbal, atd. - zaklad tam vlastne uz je), ktore by sa mohli vyuzivat napr. obe skoly na Ceskej ul. v ramci vyucovacieho procesu a zaroven by mohlo byt k dispozicii obyvatelom v popoludnajsich/vecernych hodinach, cim by sa zabezpecilo efektivne vyuzitie. Taketo priklady su k dispozicii v roznych mestskych castiach, obyvatelia to ocenuju a spristupnene sportoviska skol radi vyuzivaju vecer/cez vikendy.

Kazdopadne velmi pekne dakujeme za promptny postup MC ako aj Vas osobny zaujem.
Ak by bol dalsi zaujem pracovat na efektivnom vyuziti daneho priestoru, radi by sme boli napomocni a budeme pripraveni podporit danu aktivitu.

S pozdravom,
Andrea Hajduchova

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania