Ďalšia environmentálna záťaž - Regiojet permanentné trúbenie

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
Igor 29. júla 2016

Vazeni zastupcovia

Byvame v lokalite kusok od zelenicneho mostu nad Malym Dunajom. Obraciame sa na Vas s moznostou pomoct nam zit plnohodnejsi zivot, nakolko co vystrajaju rusnovodici spolocnost Regiojet je uz neakceptovatelne. Podla spravnosti, ked uz - mali by v pripade potreby pouzivat pistalu, v kratko intervale avsak oni pouzivaju snad lodnu trubu s dlhym intervalom trubenia. Toto robia absolutne bezdovodne, nakolko podla odsledovania, nik sa na kolajniciach nezvykne zdrziavat ani prechadzat cez ne. Zvykla sa na moste sporadicky zdrziavat mladez, avsak MsP toto neriesila, tak po niekolkych dohovoreniach z nasej strany uz tam nik nechodi. Riesil som situaciu aj s Regiojet, avsak oni tvrdia, ze rusnovodici pouzivaju len pistalu, a len ked si to situacia vyzaduje.
Prosime o pomoc, n

08. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Požiadali sme RegioJet o ústretovosť pri trúbení. Mestská časť nemá dosah na trúbenie rušňovodičov ale veríme, že situácia sa zlepší. Pekný deň

Mgr. Henrieta Dvorská
MÚ MČ Bratislava-Vrakuňa
09. september 2016

Igor

Vážené zastupiteľstvo MC Vrakuňa,
Nič v tejto veci ste efektívne nevykonali. Žlté vlaky trubia ako besne, odporúčam stráviť deň pri premosteni malého Dunaja a vychutnávať si tie dávky nezmyselneho hluku, ktorým nás regiojet kŕmi od skorých hodín do posledného vlaku.
Mám pocit, ako by vás tento náš problém nezaujímal, nakoľko sa vás zasadnejsie nedotýka.
Čakáme na Vaše stanovisko
Ďakujem
09. november 2016

alg2012

To sa stava, ze vlaky trubia. Zijete pri trati, s tym ste mali pocitat.
01. december 2016

Igor

Alg2012 - predpokladam, ze ste zamestnana na MC Vrakuna. Predpokladam, ze byvate nedaleko od akejkolvek cesty. Tam sa tiez stava, ze auta zatrubia. Keby Vam vsak pod oknami bezdovodne trubili kamiony v 20min intervaloch asi by ste takuto hlupost nenapisala.
01. december 2016

alg2012

1. som muz
2. zamestnany som v sukromnom sektore
3. byvam pri Hradskej a 25 rokov som byval na Vajnorskej, kade chodia kazdu chvilu elektricky

Vsetky vase predpoklady sa ukazali ako nespravne, tak nabuduce vam odporucam radsej nehadat. Podstata vasho problemu je taka, ze to vy ste sa pristahovali k zeleznicnej trati, nie trat k vam. Co ste si vtedy mysleli? Ked mi chodili pod oknami elektricky tiez som sa nato nestazoval, chodili tam skor ako som sa narodil. Ci tiez som sa mal stazovat?

Z vasho uvazovania mi pripominate ludi, co sa prestahuju z mesta na dedinu a poto msa cuduju, ze tam niekto pili drevo na cirkularke alebo kohut kikirika.
10. december 2016

Igor

Poprosím vás, vaše komentáre sú úplne od veci a snažíte sa mi nahovoriť, resp.odporučiť, ze mam držať hudbu krok, pokiaľ sa porušujú predpisy. Potom ajvďaka takýmto spoluobčanom, ako ste vy to tu na slovensku vyzerá ako vyzerá. Odporúčam vám, nezapajajte sa do cudzich problemov, nakolko nie ste na to mentalne pripraveny.
12. december 2016

alg2012

kto nie je mentalny pripraveny radsej nechame posudit ostatnych.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania