Zapálené kontajnery na papier a plasty

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vrakuňa

Vyriešený
meno
Zoltán 14. apríla 2016

Dobrý deň , som obyvateľom záhrady na Leknovej ulici. Po veľmi dlhej dobe sme sa dočkali smetných nádob na sklo, papier a plasty, ktoré sú veľkou pomocou, a samozrejme ďakujeme za zriadenie. Žiaľ , v poslednej dobe sa už 3 alebo 4 krát stalo, že boli tieto zberné nádoby zapálené, podľa môjho názoru mládežou, ktorá je skutočne nedisciplinovaná ( behajú po koľajniciach cez vlakový nadjazd, kde je prechod zakázný, vykrikujú, popíjajú alkoholické napoje .... Touto cestou by som Vás chcel požiadat o riešenie danej situácie. Či už zvýšením pohybu policajných hliadok, hlavne v piatkové a sobotné večery, kedy je táto situácia niekedy neznesiteľná. Presna poloha 48.150621, 17.208856 Ďakujem za posúdenie a odpoveď.

18. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Kontaktovali sme MsP, ktorá prisľúbila, že bude danú lokalitu monitorovať v pravidelných intervaloch. Pekný deň

Mgr. Henrieta Dvorská
MÚ MČ Bratislava-Vrakuňa
27. február 2018

Zoltán

Dobry deň , dlhšiu dobu bola situácia znesitelna aj keď zberné nádoby na odpad sú už minulosťou ( žiadne tam nie sú) . Nový problém ktorý nastal je čierna skládka odpadu skoro na rovnakom mieste ako boli umiestnené zberné nádoby..... poprosím nedá sa to odstrániť?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania