Burina na ulici Nad lomom

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Emília Kollárová, PhDr. 09. augusta 2016

V čase pred voľbami do mestského zastupiteľstva bola pohotovo vyasfaltovaná cesta na ulici Nad lomom a vysadená zeleň v páse medzi cestou a chodníkom. Dnes - kedže je po voľbách, je výsadba ponechaná svojmu osudu, burina siaha do výšky zábradlia pri chodníku a je zdrojom alergénov. Okrasné kríky, ktoré by mali tvoriť živý plot a určite stáli nemálo prostriedkov z našich daní, divo rastú a ak nebudú čo najskôr zastrihnuté, asi z nich živý plot nikdy nebude. Vyhodené peniaze!!!

09. august 2016

Staromestský Občan

Takto vyzerá celá oblasť hradného kopca, Slavína, Machnáča aj Bôrika. Z chodníkov vyrastá aj dvojmetrová burina, schody a cestičky rýchlo zarastajú a dažďové zberače sú zapchaté. Ale nebojte sa, odpíše Vám pán Svítek, ktorý je v Starom Meste inšpektorom verejného poriadku s nulovými kompetenciami a ubezpečí vás, že podnet doručí na kompetentné oddelenie alebo že situáciu preveria a tým sa to aj končí.

Ja netvrdím, že Staré Mesto nič nerobí, v centre sa asi hlavne kvôli Predsedníctvu toho spravilo dosť, ale na tieto rezidenčné štvrte sa totálne vykašľalo. Tento parčík bol asi trochu zbytočným luxusom, lebo ani miestni oň zjavne nejavia záujem (čo sa pri rodinných domoch so záhradami dalo čakať), ale zlyháva už aj tá základná údržba.
14. august 2016

Staromestský Občan

Burina je už pokosená aj vyššie v parku. Chcelo by to síce ešte dôkladnejšiu údržbu, ale podnet sa dá nateraz považovať za vyriešený.
15. august 2016

Emília Kollárová, PhDr.

S potešením konštatujem, že sa na môj podnet promptne reagovalo. Verím, že údržba daného trávnika a kríkov sa bude vykonávať pravidelne podľa potreby.
Som rada, že existuje táto forma upozornenia na problémy v našom okolí.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania