Bratislava

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Robert Puk 10. augusta 2016

Pán Pír si z rodinného domu urobil ubytovňu a takto to vyzerá pri jeho smetiaku, ktorý využíva tak v priemere 10-12 ľudí. Pracovníci OLO dostávajú od neho hotovosť na ruku za vynášanie a pracovníčka OLO tvrdí, že s ním majú zmluvu, pýtam sa , že keď majú zmluvu, prečo tam nie je ďaľší smetný kôš, zaujímala by ma tá zmluva.

29. august 2016

Robert Puk

Vrak na ulici

Lubomír Pír na Desiatej ulici č.5, urobil zo svojej vily ubytovňu, napriek tomu, že porušil Územný plán Bratislavy aj UPZ Kamenné sady. Každú noc je tam hluk až do rána, obývaná je väčšinou asociálmi. Najnovšie jeden z jeho nájomníkov vyhodil rozbité auto na ulicu. Inak úrad pána Kusého Nové Mesto usúdil, že nič podobné sa tam nedeje.
31. august 2016

Robert Puk

Inak to auto tam vyhodil mestský policajt Antalík, ktorý pracuje na okrsku Staré Mesto, už raz bol z MP odídený a znova je späť. Býva totiž v nelegálnej ubytovni.
05. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Oddelenie Verejného poriadku vykonalo kontrolu. Vyzvala majiteľa k dodržiavaniu poriadku a čistoty pri kontajnerovom stojisku.

Jana Plevová
28. september 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe obhliadky inšpektora verejného poriadku by som Vás chcela informovať, že podnet bol vyriešený. Sú tam dve smetné nádoby, v mechoch separovaný odpad pripravený na odvoz a okolie je udržiavané, čisté.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania