Mestská polícia rozdáva papuče ako sa im chce

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Dan 18. augusta 2016

Prečo meska polícia pokutuje vodičov ktorý neobmedzuju inych vodičov a nestoja v zakaze.? Keby mesto Senec malo dostatok parkovacich miest tak by bolo o problém menej. NA OBRAZKU AUTO STOJACE NA TRÁVNIKU TAM NEMÁ ČO BYŤ! Ale prečo tým dvom ďalším dali papuču?!

18. august 2016

Erik

nechem byt zly ale podla toho papierika za stieracom uz papucu ma :)
18. august 2016

Monča

Akože neobmedzujú iných vodičov? Veď zaberajú jazdný pruh. A ten vpravo dokonca v protismere.
18. august 2016

Vincent Vega

Drahá slečna Mayla, všetci sme nesmierne šťastní, že sa stále nájdu občania, ktorí dokážu spraviť krásne fotky z balkóna a navyše aj excelentná práca vo photoshope je takmer na jednotku avšak...má to jeden háčik...keby ste ten čas prípravy tejto fotografie venovali radšej prechádzke po ulici, zistili by ste, že aj toto vozidlo malo na kolese papučku a ešte by ste urobili niečo pre svoje zdravie;) netreba hladať a vyrábať problémy tam, kde niesú a ak už Vám to inak nedá pokoj, odporučil by som Vám do budúcna si situáciu overiť, aby ste opäť nevyznela ako.....spravodlivá občianka :) Pekný deñ
18. august 2016

namestie277

no sme radi a dakujeme mestskej policii. uz je to tu neunosne - parkovanie pred vjazdom do garaze na namesti 1.maja 7, blokovanie kontajnerov na rovnakej adrese ako aj jesenskeho 2. inak k tym dvom autam nebola tam niekedy znacka zakaz
statia ako je na ulici o 50m dalej? lebo stlpik tam je. a ked nebola mohla by byt doplnena aj pre slecnu maylu.
18. august 2016

Dan

Táto cesta nie je vyznačena je cela rozbyta a nie je tu tabula so zakazom. To potom ani na Šafarikovej by auta nemali čo stať popri ceste. Tento prispevok ak ste nepochopili bol venovaný hlavne tym dvom nevinným šoferom čo NEPARKOVALI NA TRAVNIKU! Nikoho neobmedzovali tie DVE auta aj kamion by vedľa nich prešiel. Cela situácia vznikla keď zasobovacie auto nevedelo vycuvať kvoli autu stojacemu na travniku! Ale policajti mali papuče navyše tak ich rozdavali jak zadarmo. A Vám ostatnym odkazujem len tolko že za rok dva tu budete parkovať ako v Bratislave.
19. august 2016

Monča

Mayla tak to si potom môže každý zaparkovať svoje auto hocikde na ceste, aj uprostred, veď tam nie je zákaz, a to, že je cesta rozbitá? To je tiež dôvod parkovať kade tade? A dokonca aj v protismere? Mestská polícia určite pozná predpisy, v tomto prípade urobila správne.
19. august 2016

Vincent Vega

Pre slečnu vodičku Maylu : pri obojsmernej cestnej komunikácií pokiaľ nieje DZ určené inak platí, že pri státí musí zostať voľný aspoň jeden jazdný pruh široký najmenej 3 m pre každý smer jazdy. Pri zastavení musí zostať voľný aspoň jeden jazdný pruh širokýnajmenej 3 m pre oba smery jazdy. Pre dnešok krátky kurz o pravidlách cestnej premávky pre slečnu Maylu gratis ;)
19. august 2016

Lucia Utašiová

Ja sa k týmto stažnostiam na parkovanie nevyjadrujem,naj3be sa sem hocikto (hovorim o jesenskeho2jke),kto si ide kupit hociakú prkotinu do mesta a človek ktorý tam býva nemá kde parkovať!
Nehovoriac o autách ktoré stoja cez dve parkovacie miesta lebo sú buď slepý alebo úplný ignoratni.
Je to krásny pocit keď musíš zaparkovať buď na hl.ceste alebo dobre že nie pri autobuske,a pri neskoršom pohlade z okna vidis ako si ide neaka "osobka" s igelitkou v ruke v pohode k autu ktoré stojí rovno pred bytovkou.
Toto parkovanie ma natoľko odrádza že máme chuť sa odsťahovať.
(A ano byvali sme v BA a nestavali sa nam taketo obtiaze s parkovanim ako tu
25. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dňa 17.08.2016 boli na základe oznámenia občana mesta Senec príslušníkmi MsP riešení vodiči motorových vozidiel striebornej farby, ktoré sú označené na fotografii, vo veci priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky podľa § 22 ods. 1 písm. l Zákona č. 372/1990 Zb. o priestupkoch pre porušenie § 23 ods. 1 Zákona č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke a § 25 ods. 1 písm. u, Zákona č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke.
Vodička motorového vozidla žltej farby bola riešená vo veci priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky podľa § 22 ods. 1 písm. l, Zákona č. 372/1990 Zb. o priestupkoch pre porušenie § 25 ods. 1 písm. s, Zákona č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke. Na motorové vozidlo žltej farby bol založený technický prostriedok na zabránenie odjazdu motorového vozidla (tzv. papuča) podľa § 16a ods. 1, písm. a Zákona č. 564/1991 Zb. o obecnej polícii. Použitie technického prostriedku na zabránenie odjazdu motorového vozidla je oprávnenie a nie povinnosť. O jeho použití rozhoduje príslušník mestskej polície podľa vlastného uváženia a za podmienok, ktoré ukladá zákon.

mesto Senec
28. august 2016

peter

Presne tak, ako chce ! Na sidlisku za stiftom sa bezne parkuje presne v krizovatke, alebo jej tesnej blizkosti, a nikto to neriesi ! Dalej je bezne parkovanie pred garazou, pricom auto trci cez cely chodnik a treba ho obchadzat po ceste. A idealne je aj parkovanie autom na zamkovej dlazbe, pricom dotycny sofer absolutne kasle na to, ze zamkova dlazba nie je prisposobena na taku zataz a vznikaju tam jamy. Hlavne ze zaparkujem 10 metrov od vchodu !

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.