Označenie Slavína pre turistov

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Daniela Hrúziková 26. augusta 2016

Veľmi často sa stretávam s turistami, ktorí ma zastavajú, pretože nevedia, ktorým smerom sa na križovatke Búdkovej a Starej vinárskej vydať na Slavín. Nebolo by preto zlé pre ich lepšiu orientáciu na viditeľnom mieste označiť smer tabuľkou (ako to v prípade mestských pamiatok býva).

28. august 2016

Jana Kolárová

okrem rusov zaujíma niekoho slavín? Takže súdruh z ruskej ambasády by to mohol urobiť sám
01. september 2016

Iva

Čo sú to za keci od veci. Od kedy pracovníci ambasád riešia značenie v meste. A potom , rusky hovoriaca turistická klientela patrí k najsolventnejším turistom, ktorí radi utrácajú. Takže by som hlavne riešila, aby u nás boli spokojní a aby sa vracali.
01. september 2016

Daniela Hrúziková

Odpoved pani Kolarovej na mna posobi, akoby sa jej niekto nahekoval do uctu. Vobec nesuhlasim, ze su to len Rusi, kto chodi na Slavin, pretoze mladych nezaujima, co je to za pamatnik, ide im o vyhlad - to je realita. A niet divu, je tam krasne. A to, co laka turistov, treba zveľaďovať.
06. september 2016

Stefan

No v prvom rade by mohli najprv natriet ten hnusny hrdzavy stlp na fotke a potom samozrejme takato znacka s turistickym cielom nie je na skodu.
20. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ospravedlňujeme sa, že sme na podnet v minulosti neodpovedali. Mrzí nás nedôsledná komunikácia z minulosti. Dnes sa snažíme o jej zlepšenie a v rámci toho sa vraciame aj k starším podnetom.
V súčasnosti považujeme značenie k Slavínu (aj vzhľadom k rozvoju internetu a navigácie v mobile) ako dostatočné. V rámci zlepšenia turizmu v tomto mieste, nakúpil Dopravný podnik Bratislava tento rok nové autobusy. Tie začnú premávať už budúci rok. Budú klimatizované, z časti nízkopodlažné a výrazne komfortnejšie. https://www.facebook.com/DPBratislava/posts/3316504511752420
Tento rok sme aj začali s dlhoodkladanou rekonštrukciou samotného Slavína.
https://bratislava.sk/sk/sprava/hlavne-mesto-zacina-s-obnovou-pamatnika-slavin
Ďakujeme za nahlásenie podnetu a veríme, že Vaša skúsenosť v budúcnosti bude s našou komunikáciou lepšia.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania