Kúpalisko Juventa, Búdková

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Milota Musilová 15. mája 2015

Vážený pán starosta,
dávame Vám do pozornosti , že býva každoročný problém otvorenie a letná prevádzka kúpaliska Juventa na Búdkovej. V širšom okolí Horského parku a priľahlých ulíc je to jediné kúpalisko. Prosíme v mene detí, mamičiek s deťmi a obyvateľov aby ste našli v rozpočte peniažky naová jeho letné fungovanie. Veľmi by nám chýbalo. Vopred ďakujeme
Ešte upozorňujeme na neporiadok na Poštovej / špina, neopravené a nenatreté lavičky, porozbíjané a nevysadené kvetináče pod hotelom Fórum, neopravená dlažba, schody a nie veľmi čistí bezdomovci s alkoholom ako ozdoba Poštovej ulice /. " Okrasa" Hodžovho nám.tzv. Zelený dom ešte asi dlho nebude zelený. Nedokončené betonové schody budovy slúžia ako lavičky na zastávke MHD. Nič moc.Pred Prezidentským palácom to tiež nevyzerá najlepšie. Škoda, že som nemala pri sebe fotoaparát.
Nedeľa, 10.mája, doobeda, na prechádzke po krásavici na Dunaji.

07. apríl 2021

Martin Uváček

Kúpalisko pôvodne otvorili po rekonštrukcii 22. júla 2013. V rokoch 2015 a 2016 bolo uzavreté a znova je v prevádzke od roku 2017.
V roku 2020 bolo kúpalisko opäť v prevádzke, bazén aj okolie boli opravené, areál sa podarilo zachrániť pred developermi. Podnet by som teda označil ako vyriešený.
https://bratislavskykraj.sk/svoje-brany-pre-navstevnikov-otvara-kupalisko-micurin/

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania