Jarošova - výtlky

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Mechanis Mecho 01. augusta 2021

Dobry den,

chcel by som dat podnet na opravu vytlkov na krizovatke Jarosova, Vajnorska. Uz je par dni dobre pocasie mohli by ste na tuto frekventovanu krizovatku nasmerovat vasich zamestnancov. A hlavne tam nespravte tavie hrby ale poriadne to zarovnajte..........

24. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Výtlky sa opravujú priebežne, už odkedy to umožňujú poveternostné podmienky, podľa časových možností a dôležitosti závady. Priebežný zoznam opravovaných komunikácií denne zvereňujeme na stránke mesta www.bratislava.sk - Samospráva opravuje výtlky (link: http://www.bratislava.sk/vismo/dokumenty2.asp?id_org=700000&id=11036156). Jarošova ulica bola opravovaná 15. marca.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
26. apríl 2013

mechanis

vsak tie vytlky su tam stale !!!!
26. apríl 2013

Odkazprestarostu.sk

@mechanis - mohli by ste to, prosím, odfotiť a pridať ako aktualizáciu podnet aj s presnejšou lokalizáciou, aby sme na to mohli upozorniť Magistrát?
28. apríl 2013

mechanis

chodim tadiel denne autom ale bohuzial to nemam moznost oznacit ked tam stojim na semaforoch...... jedna sa o krizovatku Jarosova/ Vajnorska smer na Bajkalsku. Cesta pri semaforoch smerom z Racianskej Jarosovej je uplne rozbita az po beton chodi tadial tisice aut denne. Este aj prechod cez kolaje smerom na Bajkalsku je uplne deravi.......... To ze to opravovali 15 marca nic neznamena lebo vytlky su tam stale az po beton na obidve kolesa.........
30. apríl 2013

Peter

Celá Jarošova ulica je v zlom stave, križovatka s Vajnorskou je toho vrcholom. Je to presne v mieste rozšírenia dvoch jazdných pruhov na tri (odbočenie doľava na Vajnorskú k Polusu + 2 pruhy rovno na Bajkalskú resp. rovno a doprava do centra). Je to tam už pár mesiacov, neverím, že tadiaľ nik z kompetentných aspoň raz neprešiel.
Navyše, odstraňovanie výtlkov na Jarošovej prebehlo LEN pred budovou Telekomunikácii a LEN pred križovatkou s Kukučínovou!! Opačný smer Jarošovej a železničné priecestie v smere od Pionierskej na Jarošovu je rozbité!
23. máj 2013

donco

situacia tam je neunosna, nechapem ako sa tento usek nemohol dostat medzi priority! myslim,ze z hladiska dopravy je to dost dolezity usek. neda sa tade prejst, ja uz napriklad rozmyslam kade to budem obchadzat,lebo si tam nechcem znicit auto.
23. máj 2013

Peter

donco: je to tam katastrofa, ale obchadzka je dost zlozita - ak idete v smere od Race/Pionierskej, tak jedina moznost je ist za zeleznicnym priecestim doprava smerom z Min. Obrany, nasledne dolava cez Kutuzovovu. Ale toto nie je riesenie, obchadzat vsetko! Kedy uz dotycni pani pochopia, ze tie cesty treba skutocne opravit namiesto toho, aby o tom len rozpravali.
Detto je pokracovanie Jarosovej: Bajkalska pred Troma vezami, smer do Ruzinova: aky vyznam ma na kompletne rozbombardovanu cestu s vytlkmi hlbokymi miestami 10cm (a ze tych vytlkov je tam pozehnane) namalovat nove dopravne znacenie?? To fakt mame tych penazi na rozdavanie?? Bajkalska je zrela na uplnu vymenu vozovky, takze aj to nove dopravne znacenie bude zrusene a potrebne namalovat nanovo...
23. máj 2013

donco

presne tak,cely usek Jarosova - Bajkalska je jedna katastrofa. a pritom je to dost vytazeny usek, myslel som,ze tento usek bude medzi prioritami
24. máj 2013

mechanis

pri tej jarosovej a vajnorskej by sa zislo opravit aj priecestie s elekrickami ako v Raci.....na Peknej ceste......
26. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Oprava výtlkov na Jarošovej ulici pred križovatkou s Vajnorskou bola prerušená z dôvodu nadmerného zahltenia dopravy, preto sa bude realizovať počas víkendu.Nakoľko dodávateľ v tejto dobe realizuje počas víkendov veľkoplošné opravy,je oprava Jarošovej ulice v omeškaní. Oprava bude vykonaná v čo najkratšom čase v závislosti na kapacitných možnostiach nášho dodávateľa.


Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
24. júl 2013

nepso

úsek bol opravený , výtlky na križovatke Jarošova/Vajnorská boli zaplátané...smerom z Bajkalskej na Jarošovu však musia vodiči prechádzať cez električkové koľaje , a jazda pri vyššej rýchlosti je zrelá na poškodenia auta...podnet čiastočne vyriešený by som povedal...tú križovatku zaplátali , avšak priecestie z Jarošovej na Bajkalskú a opačný smer neopravil nikto...hlavne , že sa to prednedávnom opravovalo...kvalita odvedenej práce - 0 bodov...na opravenie električkového priecestia ( obojsmerne ) bude treba asi založiť nový podnet..., kto to tam ale odfotí , má u mňa pivo :(
19. február 2018

Michal

Kat aj strofa # tankodrom Bratislava # keď dostávajú štadión tak opravia aj cesty?
01. august 2021

Anonymný užívateľ

Výtlky za výtlkom, priehlbiny a asfaltové záveje!! Úplná katastrofa. Treba tam položiť betónový povrch. Chcem požiadať OPS o otvorenie podnetu ako neriešený.
01. august 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Barbora Kmeťová
Odkaz pre starostu
[email protected]
01. november 2021

Anonymný užívateľ

Ignorácia magistrátu pretrváva. Zato na Vajnorskej je masívna oprava vozoviek a milióny sa našli 😉
01. november 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Administrátor Bratislava-Nové Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
07. november 2022

Martin Uváček

Vyše 10 rooov neriešený podnet. Ktoviekam z Jarošovej je rozbitá a poplátana ako emental.
09. november 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,
Vlado
Administrátor Bratislava-Nové Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
24. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mrzí nás, že sme tento podnet ešte nevyriešili, ubezpečujeme Vás však, že na ňom pracujeme a o riešení vás budeme informovať.
Ďakujeme za trpezlivosť a za to, že nám pomáhate spraviť naše mesto krajším a lepším m(i)estom pre život.

S pozdravom,

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
13. máj 2023

Matúš

Jarošova-cesta-výtlk

Neriešený extrémny výtlk v smere od 3 veží na Račiansku. Kvôli výtlku sa zužuje pruh a denne je tam spomalená doprava a kolízie.
28. október 2023

Anonymný užívateľ

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
07. november 2023

Daniela

Jarošová - výtlky - križovatka Jarošova/Bajkalská

vytlky na ceste

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania