Slovnaftská-znečisťovanie-ovzdušia

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Neriešený
meno
Jan 27. septembra 2016

Posledné 2-3 tyždne sa budím okolo 3:00 hod v noci na smrad. je to neuveriteľne ale je to fakt. dnes je 25.9.2016 a už to cítim od 23:30hod. Nerozumiem tomu, bývam vo Vrakuni 10 rokov a toto tu este nebolo. Neviem či tam pália pneumatiky, alebo niečo nelegálne, ale pošlite tam prosím kontrolu.

27. september 2016

Miriam

smrad zo spalovania gumy ci hmoty nepochadza zo Slovnaftu ale za Dvojkriznou ulicou za kolajami palia bezdomovci kable kazde bozie rano uz niekolko tyzdnov vid.
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/33430/stiplavy-zapach-na-dolnych-honoch
a
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/33325/palenie-plastov
Dnes rano znova bolo citit
27. september 2016

uram

Prosím a také tlmené hučanie nepočujete tiež nepríjemné, okolie Sedmokráskovej, niekto mi povedal, že to hučí Slovnaft ale neviem...
29. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
O stanovisko sme požiadali Slovnaft, a.s. , ktoré prikladáme:
Slovnaft pravidelne informuje o plánovaných činnostiach v rafinérii ako sú napríklad technické revízie a zarážky, ktoré môžu ovplyvniť komfort obyvateľov žijúcich v jeho okolí.
Sú prípady neplánovaných, tzv. mimoriadnych situácií, ktoré sa udejú z dôvodu ľudského alebo technického zlyhania. Aj o týchto situáciách informuje ihneď ako nastanú.
Vašu sťažnosť som preveril, ale v danom období rafinéria mala ustálený chod bez žiadnych mimoriadnych udalostí, ktoré by mohli spôsobiť zvýšenú mieru zápachu.


kancelária starostu
29. júl 2017

Rasto

Dobry den,

môzem vediet kde Slovnaft informuje o planovanych cinnostiach? Kde informuju, ze dnes v Ruzinove citit smrad zo Slovnaftu o 21:40 a inokedy rano o 2? Nech aspon viem kedy si mam nechat na noc zatvorene okno...

Dakujem
03. november 2023

Andrea

Vlčie hrdlo-znečisťovanie-ovzdušia

Silný a štipľavý smrad v skorých ranných hodinách v nedeľu 29.10.2023 sa valil z kominov Slovnaftu a zamoroval Podunajské Biskupice až tak, že sa nedalo vetrať. Počas tvorby foto-dokumentacie mi napáchlo vrchné oblečenie. Žiadam kompetentných o zváženie sprísnenia environmentálnych podmienok pre rafineriu Slovnaft. Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.