Zarastený chodík na Krásnohorskej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
mike 27. septembra 2016

Chodník je už takmer nepriechodný, zarástol burinou a kríkmi

28. september 2016

Martin z Jasovskej

Je to des....chodím týmto miestom a tento problém sa tu opakuje v každý rok. To je taký problém zároveň pri kosení vystrihať aj tieto kríky ? Asi hej. Za čo platíme VPS-ku ? Starostlivosť o zeleň je hanba mestskej časti Petržalka !
07. október 2016

Odpoveď samosprávy

Na základe podnetu bola situácia preverená priamo v teréne. Nakoľko dotknuté pozemky v lokalite Lúky 7-8 sú na plochách, ktoré nie sú zverené do správy mestskej časti a jedná sa o cca 70 % pozemkov, vyzveme vlastníkov týchto pozemkov na zabezpečenie nápravy. V prípade, že z ich strany nedôjde k náprave, mestská časť bude postupovať v zmysle platných predpisov v správnom konaní vo veci uloženia pokuty.

mestská časť BA-Petržalka
11. október 2016

Stefan

Martin VPS je jedna super partia chalanov. Kedze chodim obcas cistit skladky tak z Petrzalskej VPS nam odpad vzdy zoberu. Zial je ich malo. Na taku mestku cast by trebalo aspon 4-5 partii. A nie 12 ludi ci kolko ich je. Kanale sa necistia systematicky, chodniky sa oprauju hala bala. Tie z som za to aby vsetky pozemky sa pokosili ked ich nekosi magistrat a hned mu poslat fakturu. Tak isto aj ostat. Lebo teraz jeden pozemok poksoseny, druhy o dva tyzdne a treti sa pre itotu ani nekosi lebo vlastnik na to kasle. Hlavne magistrat!!!!. Nikdy som nevidel polivacie auta kropit cesty v Petrzke. Ani ziadne auto polievat novo zasadene stromy. Cele zle. Ale VPS sa snazi, ale s tym poctom a technikou co maju je to zazrak pomaly. Mestka cast velka a oni maju jedno zametacie auto......
26. marec 2017

mike

Klobuk dolu, konecne to dal niekto do poriadku

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania