Oprava chodníkov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Juraj 03. októbra 2016

Dobrý deň pán Starosta,

rád by som sa opýtal, či mestská časť plánuje opraviť chodníky v rámci celej Petržalky alebo to budete lepiť spôsobom ako doteraz? Nechápem, že keď už raz niečo robíte prečo to neurobíte komplexne a poriadne? Chodníky sú v takom dezolátnom stave, že premýšľam nad založením občianskeho združenia za obnovu chodníkov a myslím, že v priebehu mesiaca by malo 100 tis členov. Každý z nás po nich kráča denne, prečo ich neurobíte na novo?
Pri každom kroku si na Vás každý v dobrom spomenie a myslím, že to bude Vaša dôstojná rozlúčka s úradom.

Ďakujem za odpoveď.

30. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet.
O doriešení Vás budeme informovať.

MÚ BA - Petržalka
30. apríl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mestská časť v roku 2023 zakúpila finišer: https://www.petrzalka.sk/2023-03-06-petrzalka-zakupila-cestny-finiser-za-takmer-130-tisic-eur/.

Ide o profesionálny stroj, vďaka ktorému budeme môcť vykonávať postupné a poctivé opravy súvislých povrchov miestnych chodníkov i komunikácií, a v prípade potreby aj parkovísk.

Túto investíciu považujeme za rentabilnú i v čase výpadkov kapitálových príjmov rozpočtu počas krízy, pretože opäť platí, že aj práce na asfaltovaní dokážu byť pri potrebnom objeme a manažmente niekoľkonásobne lacnejšie vo vlastnej réžii ako dodávateľsky.

Samotným opravám aktuálne predchádza nábor a školenie kolegov, aby s novou technikou vedeli odborne zaobchádzať a svoje vedomosti tým pádom adekvátne zúročiť v praxi.
Kto? Referát komunikácie
Kedy? 2023

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.