Vjazd k Ternu

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Prosim oznacte jednoznacne vjazd k Ternu pre auta. Auta vhadzaju k obchodu cez priechody pre chodcov a ohrozuju chodcov. Vjazd z Hubeneho blokuju auta a auta vchadzaju cez ostrovcek alebo priechod, ktory je uz zniceny. Rovnako je vjazd z Cyprichovej chaoticky.

29. september 2016

nepšo

Bohužiaľ po osadení kvetináčov mestskou časťou je to jediný bod na vjazd na toto parkovisko , vjazd ale nie je cez prechod ale hneď vedľa neho . Je jasné , že ho treba jednoznačne označiť , lebo autá ohrozujú chodcov , ešte by sa ale zišiel vyznačiť aj chodník pre chodcov od prechodu až k samotnému ternu , aby ľudia vedeli , kde sa majú pohybovať a nepobehovali medzi parkujúcimy autami...
12. október 2016

Juraj

suhlas, uvedeny priestor potrebuje lepsiu organizaciu a tiez vidim problem aj so vchadzanim aut pred Terno z druhej strany, kde uz je znicena dlazba pre cyklistov a nevidiacich. Taktiez by som zakazal parkovanie hned pred vchodom do Terna.
11. august 2021

Martin Uváček

Parkovanie bolo zreorganizované tak aby autá do boxov nacuvali z Hubeneho a nemuseli tak jazdiť cez priechod oproti Kraju.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania