Betónové kusy po realizácii cyklotrasy

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený
meno
Ján 29. septembra 2016

Dobrý deň

Na križovakte Pri Starom Letisku - Východná - Príjazdná sú v tom trojuholniku v strede ponechané betonové kusy.V 90 stupňovej zákrute je to veľmi nebezpečné.Prosím o odstranenie týchto betonových kusov a následne ten stredový ostrovček nejako upraviť - aspon ho zarovnať.

Ďakujem

03. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.
Postupujeme ho na riešenie príslušnému odbornému referátu úradu a o výsledku Vás budeme informovať.
Vzhľadom na to, že riešime veľké množstvo podnetov (nielen prostredníctvom tohto odkazu), prosíme o pochopenie a trpezlivosť.

S pozdravom


Mgr. Igor Kňazovický
Sekretariát mč. Bratislava - Vajnory






03. október 2016

Odpoveď samosprávy

Vážený pán neznámy.

Ďakujeme Vám za Váš podnet, ktorý nás presvedčil o Vašom záujme o udržiavanie poriadku v našej Mestskej časti Bratislava – Vajnory. Príslušní pracovníci Miestneho úradu boli inkriminované miesto obzrieť a na základe obhliadky zabezpečia v priebehu tohto týždňa odstránenie stavebného odpadu a úpravu ostrovčeka v križovatke ulíc Pri starom letisku – Príjazdná. Následne oslovíme príslušný cestný orgán, so žiadosťou o umiestnenie príslušnej dopravnej značky C4a – Prikázaný smer jazdy, aby sa zamedzilo devastácii upraveného ostrovčeka otáčajúcimi sa nákladnými autami.
Ešte raz Vám ďakujeme za Váš podnet

S pozdravom


Ľubomír Krištofič
vedúci oddelenia HS, NHIM, IHM
Mestská časť Bratislava - Vajnory
Roľnícka 109
831 07 Bratislava 36
č.t. 02/48224422
[email protected]
10. október 2016

Ján

Dobry den

Prosim administratora aby neoznacoval podnety za vyriesene v predstihu.
Tento podnet stale vyrieseny nieje.
10. október 2016

Odpoveď samosprávy

Vážený pán Ján.

Ďakujeme Vám za Váš podnet, ktorý nás presvedčil o Vašom záujme o udržiavanie poriadku v našej Mestskej časti Bratislava – Vajnory. Príslušní pracovníci Miestneho úradu odstránili betónový odpad na ostrovčeku a upravili terén. dokladujeme to foto dokumentáciou. MÚ Vajnory požiadal príslušný cestný orgán na osadenie príslušnej značky. O postupe Vás budeme informovať.

S pozdravom


Ľubomír Krištofič
vedúci oddelenia HS, NHIM, IHM
Mestská časť Bratislava - Vajnory
10. október 2016

Ján

Ďakujem za vyriešenie podnetu je o 100% krajšie a hlavne bezpečnejsie.Už len tu znacku tam dať skor ako to autá opať zničia.
13. október 2016

Ján

Zdravím

Hlásim ze nakladne auta ktore chodia do spolocnosti RAVEN uz ostrovcek znicili...upraveny vydrzal 1 den. Ziadam kompetentnych aby zakrocili.
13. október 2016

Odpoveď samosprávy

Vážený pán Ján,

ďakujeme za Váš podnet. Mrzí nás, že úsilie pracovníkov Hospodárskej správy a dopravy udržiavať spomínanú križovatku bezpečnú a upravenú, sa nestretáva s pochopením niektorých šoférov kamiónov.
Iniciovali sme už stretnutie s riaditeľom spoločnosti Raven na tému spomínaného ostrovčeka, porušovania predpisov a otáčania sa kamiónov. O výsledku a dohodnutom riešení Vás budeme informovať na stránke „Odkazu pre starostu.“

S pozdravom

Mgr. Igor Kňazovický
Sekretariát Mestskej časti Bratislava-Vajnory
28. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
reagujem na pripomienku k podnetu č.33576. Dnes 24.3 sa konalo stretnutie s riaditeľom prevádzky fy. Raven a dohodlo sa niekoľko bodov : 1) vajnorská prevádzka RAVEN osloví svoju centrálu s požiadavkou riešiť tento podnet. 2) koordinovať postu MÚ Vajnory a prevádzky RAVEN pri riešení podnetu 3) zvážiť odkúp pozemkov a rozšíriť parkovisko pre nákladné kamióny 4 Raven vyzve svojich prepravcov na dodržiavanie zákazu otáčania Zatiaľ toľko.
S úctou

Kňazovický sekretariát
Mú Vajnory

09. máj 2017

Ján

Dobry den

Ten ostrovcek je opat totalne zdevastovany od kamionov spolocnosti Raven,zatial sa nevyriesilo nic a vyzera horsie ako predtym, tak isto stale tam nieje osadena znacka C4a – Prikázaný smer jazdy, aby sa zamedzilo devastácii upraveného ostrovčeka otáčajúcimi sa nákladnými autami.
09. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Ján
Ďakujeme vám za podnet. Po rokovaní zástupcov miestneho úradu a vedenia spoločnosti Raven sa podarilo dohodnúť na odstránení spomínaného podnetu. Spoločnosť Raven sa zaviazala nájsť alternatívne riešenie otáčania respektíve príjazdu zásobovacích vozidiel do areálu spoločnosti.
Prikladáme aj odpoveď fy. Raven:
S úctou



Mgr. Igor Kňazovický
Sekretariát
Mestskej časti Bratislava-Vajnory


09. máj 2017

Ján

Ďakujem za odpoveď a zároveň by som chcel opýtať prečo tam do dnešného dňa nieje osadená značka C4a – Prikázaný smer jazdy?
15. august 2017

Ján

Dobry den

Tento podnet stale nieje dorieseny.
Stale sa tam auta otacaju a ostrovcek je zdevastovany.Nadalej tam chyba znacka C4a - Prikázaný smer jazdy. V podstate sa to iba natahuje ale realne sa neriesi nic...
08. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Ján,
podnetom sme sa už niekoľkokrát zaoberali, a nakoniec sme v spolupráci s správcom cesty a Dopravným odborom nechali už 26.7. umiestniť značku "Zákaz otáčania" . Upozornili sme aj okrskárov aby tejto križovatke venovali pozornosť a kontrolovali dodržiavanie zákazovaj značky.

Ľubomír Krištofič
vedúci oddelenia HS, NHIM, IHM
Mestská časť Bratislava - Vajnory
08. september 2017

Ján

Dakujem aspon nejaký posun vpred

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania