Výtlky už aj na Michalskej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Michal Králik 25. marca 2013

Zdá sa, že výtlky sa v Bratislave už netýkajú iba ciest. Minule som sa prešiel po Michalskej ulici (výkladnej skrini nášho mesta) a žalostný stav, v akom sa nachádza dlažba na Korze, som si nemohol nevšimnúť. Každá "kachlička" preskakuje pod nohami a dokonca som objavil aj krásny "výtlk", vyobrazený na priloženej fotke.

Kedy sa už konečne podarí definitívne problémy s dlažbou vyriešiť, prípadne zregulovať vjazd áut tak, aby ju konštantne neničili??

04. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet, ktorý sme dali preveriť na oddelenie dopravy. S opravou Michalskej ulice plánovala mestská časť začať v mesiaci marec, vzhľadom k nepriaznivému počasiu a sneženiu sa oprava začne počas mesiaca apríl. V prvej fáze sa najkritickejšie časti Michalskej pri Univerzitnej knižnici, komplexná rekonštrukcia komunikácie ako aj priľahlých chodníkov začne po skončení sezóny letných terás na jeseň. Snahou Starého Mesta je zabezpečiť komplexnú opravu tejto časti pešej zóny tak, aby sa opäť stala bezpečnou komunikáciou pre chodcov a nekazila vzhľad pešej zóny..

S pozdravom,

Tomáš HALÁN
hovorca

Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
Tel.: +421 2 5924 6245
Fax.: +421 2 5292 0003
Mobil: +421 902 051 743
e-mail: [email protected]

www.staremesto.sk
www.facebook.com/staremesto.sk

04. apríl 2013

Michal Králik

Vážený pán Halán,

ďakujem pekne za odpoveď. Dúfam, že táto rekonštrukcia už bude trvácnejšia a že sa za Korzo opäť nebudeme musieť hanbiť.

S pozdravom,

Michal Králik
19. júl 2013

Karol

lenze ked dlazbu opravia na jesen tak kvalitne ako sa robila dlazba po celom starom meste tak zasa pride zima, lad, sneh a dazd a na jar sa to zasa vsetko pouvolnuje a na leto budu diery zasa. a takto dokola. Preco niesu zarucne podmienky sucastou tendra dodavatela rekonstrukcnych prac? a ak su tak tak preco si ich mesto dosledne neuplatnuje?
19. október 2013

Radko Mačuha

Vážený pán Halán, máme 19 októbra, letné terasy sú dávno zbalené, jeseň je pomaly za nami a dlažba na Michalskej ulici je ešte v žalostnejšom stave. Kde je sľúbená rekonštrukcia, čaká sa na nového primátora?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania