Lachova - Odstavene vozidlo bez platnej TK a EK - BA911EX

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Roman 27. novembra 2016

Dlhodobo odstavene vozidlo (BA911EX) v zlom technickom stave, bez platnej TK a EK na ulici Lachova na parkovisku pred budovou policie

30. november 2016

Odpoveď samosprávy

Mestská časť zaslala vlastníkovi výzvu s príslušnou zákonnou lehotou na odstránenie vozidla z verejného priestranstva. Ak tak vlastník neurobí, vozidlo nechá odstrániť mestská časť.


mestská časť BA-Petržalka
14. december 2016

Martin U

Takže spomínaná Lada sa už dnes porúčala odťahovkou niekam, kde už špatiť nebude. Podnet vyriešený a o jedno parkovacie miesto viac.
04. január 2017

Ivan Donoval

Taká škoda, veľmi vzácny rok výroby 1973 a vy ho necháte zošrotovať! Chudák Žigulák, hanbite sa!
23. január 2017

Kaja

To je síce pekné,ale keď nejazdí a len zaberá miesto a hnije,je mu lepšie na srote,keď si vlastník nedokázal splniť svoje povinnosti a nechal ho stat pred policajtami roky...Všetci vieme o situácii s parkovaním v Petržalke, pomôže každé jedno parkovacie miesto.
19. február 2017

Ivan Donoval

Pekné by to bolo keby sa dal legálne zachrániť. Chodil som okolo tohto žiguláka takmer každý deň a vždy som premýšlal nad tým ako ho zachrániť, lenže sa to nedalo. Majiteľa nepoznám, ja a ani ludia v okolí, a na polícii mi samozrejme tiež nič nepovedali. A teraz keď už je niekde na šrotovisku sa s tým tiež nedá nič robiť, pretože tu sú také zákony aké sú... Je to škoda, človek má aj snahu urobiť niečo dobré, ale nedá sa pretože mu v tom bránia rôzne a častokrát hlúpe nariadenia a predpisy.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania