Stĺpiky a dopravná značka zákaz zastavenia na Okánikovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Tomáš Barbírik 13. decembra 2016

Na chodníku pred obytným domom na Okánikovej 4 je "zlikvidované" dopravné značenie "zákaz zastavenia" ako aj stĺpiky, ktoré zabraňovali autám (osobným, nákladným) parkovať na chodníku pre chodcov. Situácia je teraz neúnosná nakoľko na chodníku sú zaparkované autá, ktoré vozia materiál alebo pracovníkov na stavbu "Sokolská Residence" a bránia vstupu do obytného domu. Chodník je ťažkou technikou poškodený a všetky stĺpiky vytrhané resp. poválané.

22. marec 2017

Tomáš Barbírik

...všetko je asi tak ako má byť, veď žijeme v Bratislave! Len sa s tým zmieriť a ďalej nič neriešiť!!
20. apríl 2017

Tomáš Barbírik

Tak a je tu prvý úspech...
Značka/dopravné značenie "zákaz zastavenia" osadená!!
Značka nie je osadená na pôvodnom mieste, tam zamestnanci zhotoviteľa nechali trčať kus pôvodného vylomeného stĺpu na ktorom bola značka osadená.. dúfajme, že si tam nikto nič nerozreže, ale veď v celej Bratislave je takýchto pozostatkov po stĺpikoch veľa a obyvatelia vedia, že si majú dávať pozor. Stĺpiky zabraňujúce státiu aut zmizli, ale veď možno sa nakoniec vrátia.

BONUS: V odpadovej nádobe na papier nás čakalo malé prekvapenie vo forme rozbitého betónu a asfaltu, aj keď nevieme kto to tam dal, a z čoho ten betón a asfalt pochádza „zjavil“ sa tam v deň montáže dopravného značenia "zákaz zastavenia"!!

...KONIEC aktualizácie...
15. marec 2021

Zuzana

Ta značka raz stojí, raz leží, aktuálne stojí. Stĺpiky su definitívne preč. Navrhujem označiť ako vyriešené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania