Kontrola parkovania v rezidenčnej zóne Silvánska

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Uzavretý
meno
Dušan Idešic 11. decembra 2016

Zavedenie rezidencneho parkovania je propagovane ako bezproblemove. Pravda je vsak ina, posledne davanie tzv. papuc bolo aj poslednym kontrolovanim parkovania v zone. Denne sa tu parkuje ako pred zavedenim rezidencneho parkovania. Hlavne, ze prezentovanie na stranke Karlova Ves je bezproblemove a pravidelne kontrolovane. Hlavne pomer prezentovanych volnych miest je smiesny. To nehovorim o pomere vydanych kariet a vyhradenych parkovacich miest.

13. december 2016

U NAS TAKA OBYCAJ

asi treba fotit a hlasit denno denne MsP....
26. december 2016

Dušan Idešic

Taka praca ako cele vedenie Mestskej casti Karlova Ves. Vymyslim a potom ruky prec od zodpovednosti. Ak chcem zaplatit do kasy za predplatene miesto, tak mi pride odpoved, ze v PILOTNOM PROJEKTE sa to neda. Hlavne, ze si tu parkuje kazdy a to aj bez trvaleho bydliska. Toto je teda fakt PROJEKT hodny tohto vedenia.
19. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, kontrolu parkovania, ako aj udeľovanie prípadných sankcii má, tak ako v ktoromkoľvek inom meste či mestskej časti, v kompetencii mestská polícia, nie miestny úrad. Je preto potrebné, aby ste v prípade potreby volali na číslo 159.

Miestny úrad Bratislava - Karlova Ves
05. február 2017

Jaro

Využívanie parkovacích miest pre návštevníkov v rezidenčnej zóne.
Tiež návštevníci (dlhodobo parkujúci). Kto to bude riesit? Takto sa vytvara parkovacia politika v prospech obyvatelov s trvalým pobytom v Karlovej Vsi. Všetka čest, kto tento system vymyslel.
Je to na posmech obyvatelov. Na dalsich foto automobily stojace na miestach s vodorovným znacenim - cudzie EČV v rezidencnej zone pre trvalo bývajucich... Kde je kontrola a postihy?
31. máj 2017

Michal

Od zavedenia rezidencneho parkovania su v zone nepojazdne auta, viacero parkujucich aut bez rezidencnych kariet a postupne uz pakovanie "cezpolnych" aj na autobusevej zastavke Borska, mestska policia pride iba ked ich niekto zavola, ziadam zabezpecit pravidelne kontrolovanie lokality, aby rezidencne parkovanie malo vyznam, v danej situacii je to stav ako predtym, ba aj horsie.
01. jún 2017

MiÚ Karlova Ves [email protected]

Dobrý deň, kontrolu parkovania nemôže vykonávať miestny úrad, ide o kompetenciu Mestskej polície, preto je potrebné vždy volať 159.
01. jún 2017

Dušan Idešic

A zasa odpoveď ja nemôžem a nechcem. Niečo zavediem a ruky preč. Nech sa starajú obyvatelia. Mestská časť sa má starať aj o vraky. To nie je v zodpovednosti obyvateľov.
01. jún 2017

MiÚ Karlova Ves [email protected]

Pán Idešic, ak by sme postupovali ako očakávate, porušovali by sme zákon a starali sa do kompetencií, ktoré nám nepatria. V princípe ide o to isté, akoby od Vás niekto žiadal, aby ste išli do práce Vášho suseda a robili jeho prácu. Rozdelenie kompetencii tu nie je preto, lebo sme si to zmysleli my, ale preto, že tu existuje Zákon o obecnom zriadení, ktorý musíme my, ako obec, dodržiavať. Ak máte podnet vo veci nepojazdných áut, prosím, kontaktujte [email protected] s uvedením informácie kde presne vrak stojí aj jeho ŠPZ. Ďakujeme.
01. jún 2017

Dušan Idešic

Vážená pani / vážený pán, dobre viete o akú ŠPZ a auto sa jedná. Odpovedali ste v minulosti, že to nie je jednoduché a riešite to. Teraz opätovne hádžete zodpovednosť na iných, aby Vám dali informácie. Prečo potom máte na obecnom úrade aj pracovníkov, ktorí majú monitorovať nedostatky a problémy v mestskej časti? Opäť je to len odpoveď pre odpoveď. Už nemá viac chuť a ani ochotu s Vami debatovať a diskutovať. Každá odpoveď je hodenie zodpovednosti na obyvateľov. Vy NIČ VY STE ČISTÝ! Nie vy ste iba poberatelia platov za naše dane. Choďte takto pracovať do súkromného sektoru a zahyniete od nedostatku tekutín a potravy. To nie je o nakupovaní cez pracovnú dobu, čo som mal možnosť niekoľkokrát vidieť na Vašom úrade. Prosím už mi neposielajte tieto duchom prázdne odpovede, ale riešte problémy obyvateľov. Je to ako za starých čias, čo si ešte dobre pamätám. Takže So súdružským pozdravom ma prosím nekontaktujte bez vyriešenia problému.
01. jún 2017

Dušan Idešic

Ešte posledná pripomienka, keď sme pri zákone skúste prosím zverejniť, článok zo Zákona O obecnom zriadení, na ktorý sa odvolávate. Bude to informácie pre všetkých, aby Vás radšej nekontaktovali, lebo Vy beriete iba plat za naše peniaze.
02. jún 2017

PRAVO REZIDENTA

tusim ze ste sa dal do boja s veternymi mlynmi...pre panom /panie z uradu ale viete ako dopadom don quichotte?...moralne vyhral...a potupa ostala na vrchnosti!
uplne nechapm tomu ze sa urobi jedna ulica rezidecna a nedomysli sa dôsledok tohto konania..
maju tam na to pani kratochv....ktora berie nemale peniaze ako dopravny specialista ....ale ked ma odpovedat co tie druhe ulice co su utocisko tyzdnovych cezpolnych uz par mesiacov... nevie ....ale ide si kludne po pracovnej dobe domov a urcite ma platene park miesto ak nie garaz.. ci ako to je vaz.pani?..
01. február 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

ake zmeny nastali v prospech obyvatelov? stale ja to na bonzovani policii? alebo ste urobili aj osvetu aby sa tyzdnovky a cezpolni odparkovali inde..predsa nieje normalne aby obyvatelia stale volali policiu.. !!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania