Neostrihané kríky na Silvánskej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
Marta 20. marca 2017

Dobrý deň. Na Silvánskej ulici je veľmi úzky chodník pre chodcov, a cca do polovice naň prerastajú kríky. Bolo by dobré ich orezať.

22. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet. Zaraďujeme ho do harmonogramu údržby zelene.

Ing. Lucia Ličková
Oddelenie dopravy a životného prostredia
Miestny úrad, Bratislava - Karlova Ves
12. jún 2017

Marek

Chodnik na Silvanskej ulici (cca oproti vchodom Silvanska 14-18) je prakticky cely prerasteny krikmi z prilahleho svahu. Po chodniku sa uz prakticky neda chodit.
Prosim, zabezpecit orez tychto krikov/stromov.
26. júl 2017

Peter Rovnianek

Chodník na Silvánskej ulici je absolútne nepriechodný (napr. s kočíkom), nakoľko v niektorých miestach viac ako 70% plochy chodníka zaberá zanedbaná zeleň.
27. júl 2017

Peter Rovnianek

To v marci bol orez týchto kríkov údajne zaradený do harmonogramu údržby zelene (asi pre rok 2020). Dnes máme pomaly začiatok augusta a čuduj sa svete, tie kríky sú stále neorezané...
16. september 2017

Adam Muller

Konecne to orezali
16. september 2017

Marta

... no konečne! Naozaj promptné služby občanom, keď takýto banálny výkon trvá pol roka!
30. september 2021

Tana Rundesova

Zdravím. Chcem upozorniť na zarastený chodník kríkmi popri ceste a parkujúcich autách tak, že človek s kočíkom alebo dieťaťom tadiaľ neprejde. Poprosíme o ostrihanie konárov kríkov aj stromov zhora. Je to na chodníku, ktorý vedie popred vchody Silvánskej 12 - 20. Ďakujem.
30. september 2021

Marta

Dobrý deň, tento podnet je tu 4,5 roka. Každý rok rovnaký problém. Čo keby Miestny úrad dal do ročného harmonogramu jarných prác orez týchto kríkov, vzhľadom k tomu, že je to naozaj veľmi úzky chodník?
20. október 2021

Marta

Dobrý deň,
by ma zaujímalo prečo sa takýto podnet nedá vyriešiť! Načo sem tie podnety dávame, keď sú následne označené ako "Neriešený"
22. október 2021

Silvia

Zarastený chodník
03. december 2021

Tana Rundesova

Na Silvánskej ulici na chodníku popri ceste (popred vchody Silvánska 12, 14, 16, 18, 20) zavadzajú celé leto neostrihané kríky. Chodník je veľmi úzky, z jednej strany pri ňom husto parkujú autá, z druhej strany sú pichľavé kríky. Nedá sa tam ísť ani s kočíkom ani s dieťaťom ani napr. s nákupom. Na problém som poukázala pred 3 mesiacmi (predo mnou ešte aj iní občania), ale náprava nenastala. A to sa mi na Messenger ozval aj sám pán primátor Vallo, že prezistí, prečo sa to nerieši. Odvtedy - žiadna reakcia. "Ďakujeme pekne" za takéto nehorázne liknavé služby (rychlezasahy.sk), ktorými sa veľkolepo pýši pán primátor na svojej stránke!!! Občania strácajú vieru v to, že to s pomáhaním on a magistrát myslia vážne. Zdraví T. R.
09. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

orez bol vykonaný.

S pozdravom

Ing. Marián Kerek
Referát životného prostredia
[email protected]

Miestny úrad MČ Bratislava-Karlova Ves
Námestie sv. Františka 8
842 62 Bratislava
www.karlovaves.sk
09. november 2022

Marta

Dobrý deň, ešte som to nevidela, snáď je to tak ako píšete. Tento problém sa tu rieši už 5,5 roka. V Karlovej Vsi máme podnik verejných služieb, čo keby si tento podnik dal každoročne do plánu aspoň raz do roka tieto kríky ostrihať, aby sme to tu nemuseli každoročne riešiť. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania