Dopravné zápchy a OD Fórum.

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Marián 09. decembra 2016

Dobrý deň,
12.12. 2016 má byť územné konanie ohľadom OC Fórum. Myslíte, že je to dobrý nápad? Posielam Vám fotku dopravy na križovatke pri OD Tesco o 14:30 poobede. Myslite, že tá jedná kruhová križovatka to vyrieši zo vstupom do OC? Ďalšie auta do centra + nákladné auta.. Ďalší monument do mesta...
Kde je zdravý rozum.

11. december 2016

Neaktívny Účet

Jáááj a ja mišlel že to Praha. Mušice višvetlic dakemu co to zdravi rozum. Šak na stavebnim uradze mi tu neznali doložic kolaudačne rozhodnuce na maľučke budki po mesce a ne daco veľke... Ja neznam, bo sebe mišlim, že to potom čarna stavba abo bordeľ uradnika... Abo žeby daco inšo? Namesto teho še tvareli, že neznaju o čim je reč.
https://www.odkazprestarostu.sk/presov/podnety/16892/odinstalovany-internetovy-terminal
Nepitajce še baz, bo tam sami odbornik co zna co je dobre... Už neška šicke obchodnici v stredze valalu co še mu Prešov rečuje hutora, že v novim roku konča, ta to lem tam budze ešči večše cicho jak nneška.
12. december 2016

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania