Odinštalovaný internetový terminál

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Neaktívny Účet 03. mája 2015

Už dlhší čas sú demontované 2 ks internetových terminálov pri hlavnej pošte v centre. Blíži sa letná turistická sezóna a bolo by viac než žiadúce, aby boli nainštalované nielen pred hlavnou poštou, ale aj na iných miestach v centre Prešova ako aj na hlavnej autobusovej a železničnej stanici. Dva kusy týchto internetových terminálov na jednom mieste sú zbytočné...

04. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
03. jún 2015

Neaktívny Účet

Ta sme še pobaveli.... ako hovoril Noga...
Napísal som na adresu na fotke E-mail a adresa je vraj zrušená. Čo takto aby stavebný úrad mesta nariadil odstránenie týchto nefunkčných telefónnych prístreškov?

Final-Recipient: rfc822; [email protected]
Original-Recipient: rfc822;[email protected]
Action: failed
Status: 5.0.0
Remote-MTA: dns; mta7.am0.yahoodns.net
Diagnostic-Code: smtp; 554 delivery error: dd Sorry your message to [email protected] cannot be delivered. This account has been disabled or discontinued [#102]. - mta1236.mail.ne1.yahoo.com
----------
Dobrý deň!
V Prešove pre hlavnou poštou sú už veľmi dlho 2 ks sklenených telefónnych búdiek, v ktorých boli internetové terminály a neplnia svoju funkciu, ale funkciu reklamného bilbordu, čo považujem v tejto časti mesta za špatenie okolia.
Preto Vás žiadam o odpoveď:
1. Kedy budú zase dané do prevádzky?
2. Či Vás v tejto veci oslovilo vedenie mesta, prípadne s Vami spolupracuje na ich uvedení do prevádzky?
3. Či uvažujete o premiestnení jedného terminálu na iné miesto, napríklad pred informačné centrum?
4. Ak pred nastávajúcou turistickou sezónou nebudú inštalované, kedy odstránite tieto nefunkčné telefónne búdky?
https://www.odkazprestarostu.sk/presov/podnety/16892/odinstalovany-internetovy-terminal
13. jún 2015

Neaktívny Účet

Žiadam o opätovné zaslanie tohto podnetu vedeniu mesta nakoľko táto stavba telefónnej búdky neplní svoj účel, ale plní účel bilbordu tzn. že pokiaľ nedošlo ku zmene užívania stavby, je to podla môjho názoru "čierna stavba" v centre mesta. Požiadal som o informáciu firmu GAMO, ale nedostal som žiadnu odpoveď.
Od "Gustáv"
Dátum Wed, 03 Jun 2015 21:29:05 +0200
Komu [email protected]
14. jún 2015

Prešov Odkazprestarostu.sk

Podnet bol opatovne zaslany na radnicu. Dakujeme
18. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Mesto Prešov malo vypožičané od Prešovského samosprávneho kraja na základe zmluvy o výpožičke zo dňa 1.6.2006 infoterminály, ktoré boli umiestnené na území mesta a umožňovali prístup na vybrané web stránky. Platnosť zmluvy o výpožičke skončila dňa 10.1.2012. Na základe výzvy Prešovského samosprávneho kraja zo dňa 7.4.2013 na vrátenie predmetu výpožičky, mesto Prešov vrátilo uvedené infoterminály. Žiadny z infoterminálov však nebol umiestnený pri hlavnej pošte a preto internetové terminály, ktoré ako uvádzate boli demontované pri hlavnej pošte v centre nepatrili mestu Prešov.

Ďakujeme za doručený podnet.


Mestský úrad v Prešove
18. jún 2015

Neaktívny Účet

Ta sme še pobaveli.... Na jasne položenú otázku dostanem odpoveď na niečo iné... :)
15. júl 2015

Gustáv

Zaujímalo by ma koľko takýchto "čiernych" stavieb s vedomím stavebného úradu v Prešove na území mesta je. Nefunkčné telefónne búdky, ktoré bez zmeny užívania stavby slúžia ako reklamné bilbordy zrejme kompetentným nevadia. Prečo asi? Tiež chcem takýto bilbord v centre mesta a preto žiadam o informáciu ako mám postupovať...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania