Premiestnenie smetnej nádoby

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
PETER 18. decembra 2016

Žiadam o premiestenenie smetnej nádoby o 50 metrov smerom k poliklinike
1.je to vedla obytneho domu (6 metrov od okien na prvom poschodi) 2. staram sa o tuto časť 25 rokov, o ktoru ako Ružinov nemate zaujem s vyhovorkou ,že dany pozemok Vam nepatrí. 3. uz tam bol kos na psie exkrementy, ktory bol tiez premiestneny. Kto chce mat kos hlavne v lete pod oknami ? Treba ho denne vysypat a to sa nedeje.
Pekne sviatky prajem.

18. december 2016

PETER

stači ked premiesnite koš o 50m smerom k poliklinike ,ked neviete viacej problemov riešiť naraz .dakujem
02. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ďakujeme Vám za podnet. Umiestnenie odpadkového koša bolo na základe podnetu občanov, nakoľko po chodníku prechádza veľké množstvo chodcov a tvorili sa v danej lokalite na Sedmokráskovej odpadky. Váš návrh na umiestnenie odpadkové koša nie je možné nakoľko predmetný pozemok nie je v našej správe. Požiadame nášho dodávateľa o pravidelné vyprázdňovanie odpadkového koša.



referát životného prostredia
02. január 2017

PETER

Dobry deň Vaša odpoved je nepostačujuca ,lebo od mojho podnetu nebola nadoba vyprazdnena a 1.januara bola zničena podpalenim.Tak Vas velmi pekne chcem poprosiť -od 1.1.2017 sa starajte aj o tuto časť Vašho pozemku (kosenim ,orezavanim stromov a krikov ,čistenim a vyprazdnovanim odpadkoveho koša bez tvrdenia.že pozemok je majetkom Hydinarsky š.p Bratislava. Vašu starostlivošť budem dokumentovať a posielať na verejne stranky kde občania uvidia Vašu pracu .https://www.facebook.com/groups/275637372500761/?fref=ts prajem pekny rok2017
20. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mestská časť Ružinov zabezpečila umiestnenie nového odpadkového koša pri prechode na Sedmokráskovej. Na základe kontrólnej ohliadky dňa 18.1.2017 odpadkový kôš bol vyprázdnený. Požiadali sme dodávateľa, aby vykonával pravidelné vyprázdňovanie odpadkového koša a zabezpečil dočisťovanie okolia.



referát životného prostredia
21. január 2017

Monika

Vazeny MU Ruzinov,
Vasa odpoved na uvedeny odkaz ma plno nedostatkov. Pisete, ze nemozete premiestnit odpadkovy kos, lebo pozemok nie je vo Vasej sprave. A tento pozemok, kde ste osadili odpadkovy kos uz je vo Vasej sprave.
Raz som Vas ziadala o orezanie konarov stromov v okoli domu Sedmokraskova 2 a odmietli ste to s odovodnenim, ze nie ste spravcom pozemku. Nieco sa zmenilo, ked si osadzate smetne kose na pozemku ineho spravcu rovno pod oknami obyvatelov Sedmokraskovej 2!!! Budete sa vy osobne, pracovnici MU Ruzinov starat aj o pravidelne vysypanie odpadkov z kosa? Alebo to mame robit my a nosit Vam ich pred Vas urad? Kos je stale plny a odpadky vypadavaju von. A to este nie je leto!
22. január 2017

Odkaz pre starostu

re Monika:

Vedeli by ste aktualizovať podnet cez funkciu aktualizácia podnetu s fotografiou aktuálneho stavu? Podnet by bol opätovne zaslaný samospráve na riešenie.

S pozdravom
Zuzana Žurkinová
administrátorka portálu Odkazprestarostu.sk
01. august 2017

PETER

Dobry den-tak je tento pozemok vo Vašej sprave kde je tento koš,alebo nie ?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania