Zabezpečenie nefunkčného podchodu

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
daniel svarc 01. januára 2017

Podchod pri zehrianskej obývajú asocialy. Ak ho kompetentní nikdy od jeho uvedenia do prevádzky neupravili tak by ho aspoň mohli zabezpečiť aby sa tam asocialy nezdržiavali. Žiadny súdny človek ho nevyužije a radšej prejde cez cestu

17. január 2017

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet. Podchod pod Dolnozemskou cestou pri Žehrianskej ulici je v súčasnosti nefunkčný a uzavretý. Koncom minulého roka v ňom prebiehala vernisáž, pri ktorej boli odstránené mreže zabraňujúce vstupu osôb do priestoru podchodu. Bohužiaľ organizátor vernisáže neosadil po ukončení podujatia mreže späť. Mesto v čo najskoršom termíne zabezpečí opätovné osadenie mreží na oboch stranách vstupov do podchodu.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
10. jún 2017

Daniel p

Prečo do dnešného dňa nebol problém vyriešený? Myslím, že na vernisáž nie je dobré sa vyhovárať lebo v krytoch chýba viac dielov, na ktoré predpokladám vernisáž nemala vplyv.
Z akého dôvodu nedokáže hlavné mesto za takmer pol roka zabezpečiť jeden podchod?

Za info kedy bude toto vyriešené vopred ďakujem
13. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za aktualizáciu Vášho podnetu.

Podchod na Žehrianskej ulici bol v minulom roku po ukončení vernisáže ihneď zabezpečený mrežou, išlo však o vstup z opačnej strany.
Vstup, na ktorý poukazujete Vy, síce ešte disponuje funkčným zastrešením, no denne dochádza k vylamovaniu kari sietí bezdomovcami. Pokúsime sa nájsť vhodné riešenie pre zabezpečenie prístupu do podchodu aj z tejto strany. Nápravu sa budeme snažiť zrealizovať čo najskôr.

S pozdravom

Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
13. jún 2017

Daniel p

ďakujem za info. Všimnite si, že aj tie laminátové diely z bokov chýbajú ..takže aj keď tam niekto pridrotuje tú kari sieť, tak cez chýbajúce bočné diely tam stále môžu chodiť.. cez tie chýbajúce boky na fotke môžete vidieť billboard na druhej strane.
13. august 2017

Tom

Podchod Bzovicka

Dobrý deň - nedalo by sa niečo s týmto podchodom spraviť upraviť tu "zeleň" a hlavne vo vnútri sa cely deň zdržujú indivídua pije sa tam vo veľkom huláka a neviem čo všetko ... nedá sa to nejako zahradit na pevnosť aby sa tam nezdržovali osoby pofidérne ... ďakujem
14. august 2017

Daniel p

Tom, naše hlavné mesto sa nedokáže postarať ani o fungujúce podchody ...tento nedokážu zabezpečiť ani 8 mesiacov od nahlásenia :(. Čakajú kým tam niekoho zamordujú a potom to začnú MOŽNO riešiť.
Nevadí že tu človek platí dane ...ak niečo chce asi si to musí spraviť sám :/.
23. október 2022

Michal Haman

Podchod vyzerá byť uzavretý - toto je teda vyriešené, hoci nový podnet na skládku odpadu je na mieste.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania